Pola Cene | Komentari
*
* 990 din umesto 2500 din za NUTRICIONISTIČKI SAVET SA ANALIZOM TELA I PREDLOGOM ISHRANE kao ključ rešenja Vašeg estetskog ili zdravstvenog problema!  Uživajte u hrani bez brojanja kalorija Sve više vremena provodimo razmišljajući koji sve to uzroci utiču na gojaznost, i šta mi sami možemo učiniti kako bismo svoju figuru učinili perfektnom. Mnoge dijete se nisu pokazale delotvornim, pa se i onaj kratkotrajni efekat gubitka kilograma, vrlo brzo nadoknadi. Brz tempo života, učestali stres i loše navike u ishrani, samo pogoršavaju situaciju, te nam izgleda da taj višak kilograma nikada neće nestati. Iscrpljujuće dijete i mukotrpne vežbe ostavite po strani i zađite u samu srž problema, a to je ishrana. Posavetujte se sa stručnom osobom i saznajte šta to prija Vašem organizmu, a šta treba izbegavati. Osnova za rešavanje ovog problema je svakako hrana, te moramo krenuti od nje. Tu smo da Vam pomognemo i povedemo Vas na pravi put Zdravog života!
*
 • *

  Vreme: 06:19h 15.11.2011 Goran: Poštovana Greta, niste mogli biti kod nas sa ovom ponudom jer ona još nije aktivna. Verovatno ste bili na jednoj od prošlih ponuda gde ste kupovinom vaučera dobili mogućnost konsultacija sa nutricionistom i savet u pogledu ishrane. Normalno je da sa nutricionistom pričate o hrani a to što ste već sve znali je i razumljivo jer vam možemo dati savet samo na osnovu podataka o zdravstvenom stanju koji nam vi date. Iz tog razloga smo u ovoj ponudi omogućili da zahvaljujući našoj O.M.I analizi organizma dobijete konkretni savet i predlog.Ukoliko želite više informacija ili da vam vratimo novac slobodno nas kontaktirajte.\r\n

 • *

  Vreme: 08:53h 15.11.2011 danijela: Prijavila sam se 09 za ovo jel kasno da danas uplatim posto ponuda jos traje?

 • *

  Vreme: 01:13h 14.11.2011 greta: bila sam i nisam zadovoljna..samo smo pricali o ishrani,to sam i sama znala..

 • *

  Vreme: 10:30h 14.11.2011 Jelena : Uplatila sam u petak i jos uvek mi nije stigao vaucer,kad mogu da ga ocekujem ?

 • *

  Vreme: 02:59h 12.11.2011 : Draga Tatijana, za detaljne informacije molimo Vas da pozovete 063 10 20 702 i stručno osoblje Centra Life 4 You će Vam dati sve detaljne informacije. Srdačan pozdrav od PolaCene tima:)

 • *

  Vreme: 02:24h 12.11.2011 Tatijana: Sta podrazumeva analiza tela? da li ponuda obuhvata vadjenje krvi i savet na osnovu rezultata krvne slike ili?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu