Pola Cene | Komentari
*
* 285 din umesto 850 din za vrhunsko vino sa geografskim poreklom iz vinskog podruma Krško u Sloveniji! Vrhunsko vino, idealan poklon! Brižljivo odabrano vino je uvek lep poklon u najrazličitijim prilikama, kako za svoje prijatelje, tako i za poslovne partnere. Obradujte svoje drage originalnim, elegantnim i luksuznim poklonom za predstojeće praznike. Nema bolje izjave ljubavi, prijateljstva, zahvalnosti ili sreće od one koja je praćena bocom dobrog vina. Vino nas krepi i daje nam snagu da volimo i maštamo. Vina Vinskog podruma Krško su najkvalitetnija vina sa zaštićenim geografskim poreklom, proizvedena u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Iznenadite Vama drage osobe i poklonite im ukus dobrog vina! Prepustite se ukusima vrhunskog vina i njegovim čarima! ŽIVELI!
*
 • *

  Vreme: 12:01h 04.01.2012 PolaCene: Dragi Aleksandre,\r\n\r\nKontaktirali smo firmu čije smo vino dali kao ponudu na sajtu. Do sada nismo imali ni jednu primedbu niti reklamaciju.\r\nNama su naši članovi veoma važni i uvek im izlazimo u susret u najkraćem mogućem roku.\r\nPortal PolaCene radi isključivo sa proverenim klijentima, međutim kada su u pitanju ovakvi slučajevi odmah kontaktiramo klijenta koji nam podnese izveštaj o svom poslovanju kada je u pitanju ponuda na našem sajtu.\r\n\r\nIzvinjavamo se zbog propusta pomenute firme i molimo da nam dostavite Vaš kontakt telefon kako bismo Vam zamenili oštećene flaše.\r\nMi smo mlad portal koji je za veoma kratko vreme ušao u sam vrh sajtova koji se bave grupnom kupovinom. Brz napredak i veliki broj članova dokaz su našeg korektnog i kvalitetnog poslovanja i odnosa prema našim članovima.\r\n\r\nNadam se da ćemo uspeti da ispravimo ovaj propust.\r\n\r\nSrdačan pozdrav i srećni praznici.\r\n

 • *

  Vreme: 04:01h 02.01.2012 aleksandar: ovo je tava katastrofa da je nemam reci. otisao sam po 3 flase vina kupljene za poklon. kad sam video kako izgledaju samo sam se nasmejao sebi sto sam glup da kupujem bilo sta preko ovog portala i vise mi se nece deesiti. flase ajde sto su stajale u wc-u neke birtije kod zel.stanice nego su etikete izguljene do neprepoznatljivosti i toliko grozno izgledale da nije bilo sanse da se nekom odnesu na poklon.\r\notvorio sam jednu flasu da popijem kad vec ne mogu da ih poklanjam s nadom da je vino stvarno kvalitetno kad ono kiselo razvodnjeno ni roze ni crveno jednom recju grozno\r\nzbogom ovom portalu.

 • *

  Vreme: 09:11h 30.11.2011 : Dragi Aleksandre i Gorane, problemčić rešen:) Pozdrav:)

 • *

  Vreme: 12:41h 22.11.2011 Gordan : Ja platio i dobio kupone ali na mobilni koji je stavljen za preuzimanje niko ne odgovara.

 • *

  Vreme: 01:47h 18.11.2011 aleksandar: niko se ne javla na ovaj mobilni...?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu