Pola Cene | Komentari
*
* 890 din umesto 1.780 din za ručak ili večeru za dvoje u poznatom restoranu Portobello na Slaviji! Gastronomski specijaliteti za svačiji ukus Restoran PORTOBELLO se nalazi između dva Beogradska hotela, Slavija i Slavija LUX, u podnožju Hrama Svetog Save. U ponudi restorana su raznovrsni specijaliteti internacionalne kuhinje, kao i veliki izbor najkvalitetnijih vina sa svih meridijana. Nemojte se iznenaditi ako za stolom do Vas bude neko od poznatih glumaca, jer ovaj restoran bogatog pedigrea, odiše onim duhom starog Beograda, koji privlači boeme ovog grada. Uživajte u ovoj rustičnoj atmosferi i izuzetnim ukusima internacionalne kuhinje, dok lagano degustirate jela A LA CARTE menija. Izuzetan doživljaj je sam boravak u ovom elitnom restoranu, dok je ukus hrane nešto što ćete danima prepričavati sa svojim prijateljima. Izuzetan popust za pravi gurmanski doživljaj u PolaCene!
*
 • *

  Vreme: 09:12h 12.12.2011 PolaCene: Draga Jovana, ponuda obuhvata: njoke od spanaća u gorgonzola sosu sa orasima, špagete sa plodovima mora, ćuretina sa mlincima, salata od piletine. Ponuda uključuje ručak ili večeru za dvoje gde možete kombinovati bilo koja dva jela od ponuđenih. Piće nije uključeno u cenu. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 09:12h 11.12.2011 Jovana: Posto samo 4 jela dolaze u obzir, mozete li da navedete koja su to jela? Hvala.

 • *

  Vreme: 09:12h 09.12.2011 PolaCene: Draga Vanja, u pitanju je večera za dvoje. Svako može odabrati po jedno jelo od ponuđenih. Srdačan pozdrav :)\r\n\r\n\r\n\r\n

 • *

  Vreme: 12:12h 09.12.2011 vanja: Interesuje me jel jedna osoba bira 2 od ponudjena 4 jela ili jedna bira jedno ??

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu