Pola Cene | Komentari
*
* 350 din umesto 900 din   za profesionalno feniranje ili lokne uz masažu glave i pakovanje za sve tipove kose u prestžnom beogradskom salonu CODE Frizura u trendu Svaka žena je priča za sebe, pa tako i njena kosa. Jedno je zajedničko svim ženama, a to je želja da im kosa bude lepa, bujna, sjajna i da frizura bude savršena. Veoma često je teško zadovoljiti sve te kriterijume, ali se treba truditi i njima težiti. Mislimo na Vas i preporučujemo Vam profesionalni frizerski salon CODE.
Nega kose nije ništa manje značajna od nege lica, te joj treba posvetiti pažnju bilo da je duga ili kratka, ravna ili kovrdžava. Frizura je deo nas i menja sa dolaskom nove sezone, baš kao i dezeni, materijali i stilovi. Današnji trend podjednako ističe kako ravnu tako i kovrdžavu kosu. Sa pravim frizerom i dobrim odabirom preparata, možete imati frizuru iz snova. Preparati kao što su pakovanja za kosu ojačaće Vam koren i vlasište, a Vašoj kosi daće sjaj, bujnost i uticaće na zdrav rast kose. Prestižni salon CODE nudi Vam profesionalno feniranje ili lokne uz masažu glave i pakovanje za Vaš tip kose. Zato, drage dame, budite u trendu i pravac u salon CODE!
*
  • *

    Vreme: 10:01h 23.01.2012 Jovana: poštovani, imam problem, kad kliknem na \'\'kupi\'\' prebaci me na sledeću ponudu. To mi se do sad nije dešavalo. Ako može pomoć. Hvala!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu