Pola Cene | Komentari
*
* 560 din umesto 2200 za uklanjanje kamenca ili čišćenje i poliranje zuba ili jedna bela plomba u stomatološkoj ordinaciji „Dr Milan Milenković“ ZA VAŠ LEP OSMEH Bez sumnje, zdravi i lepi zubi su preduslov opšteg zdravlja i zadovoljstva čoveka. No, lepog osmeha nema bez mnogo uloženog truda i vremena. Za zdravlje zuba je podjednako važna svakodnevna higijena kao i redovni odlasci na zubarske preglede. Kontrolni pregled zuba je potrebno praktikovati najmanje jednom u šest meseci. Usvajanjem proste navike redovnog pranja i čišćenja zuba zubnim koncem, sprečava se nagomilavanje ostataka hrane i bakterija na površini zuba i tako se smanjuje rizik od kvarenja zuba (karijesa) i bolesti desni. Samo se svakodnevnom negom, pravilnom prehranom i redovnom stomatološkom kontrolom, mogu sprečiti ne samo najčešća oboljenja zuba, karijes već i paradentoza i vrlo ozbiljna oboljenja.
Dragi naši, kao i uvek mislimo na Vas! U ponudi je uklanjanje kamenca ili čišćenje i poliranje zuba ili jedna bela plomba u stomatološkoj ordinaciji „Dr Milan Milanković“. Mislite na zdravlje Vaših zuba i uživajte u Vašem prelepom osmehu.
*
  • *

    Vreme: 02:01h 04.01.2012 PolaCene: Draga Irena, najbolje je da pozovete ljubazno osoblje stomatološke ordinacije \"Dr Milan Milenković\" putem telefona 011 240 6616 ili 064 66 89 224 kako bi Vam oni dali najbolje i najpouzdanije informacije. Srdačan pozdrav i srećna Vam Nova godina.

  • *

    Vreme: 02:01h 04.01.2012 Irena: Ako kupim ovu ponudu i zelim da je iskoristim za npr.plombu,da li to podrazumeva popravku zuba + plombu ili kako?\r\nHvala

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu