Pola Cene | Komentari
*
* 990 din umesto 2000 din za obrok za dvoje u Snack Bar & caffe-u Bravissimo. Dve paste po izboru, dve čaše italijanskog vina i dva dezerta za vaš nezaboravni užitak u dvoje! Italijanski obrok u Snack baru Bravissimo! Hladni zimski dani su savršeni za odlazak u restoran i isprobavanje specijaliteta, gde ćete u svom omiljenom društvu i prijatnoj atmosferi restorana Bravisimo, moći da isprobate nekoliko različitih vrsta pasti i izvrsne dezerte. Ponuda uključuje dve čaše poznatog italijanskog vina, vinarije Baroli, dve paste po izboru i dezert iznenađenja.
Kompletan italijanski užitak u restoranu Bravissimo je nešto o čemu ćete danima kasnije prepričavati svojim prijateljima.
*
 • *

  Vreme: 12:01h 10.01.2012 PolaCene: Draga Ivana, najlakše je da kada Vam stigne mail sa kuponom iskopirate kupon u Word-u i odštampate ga. Srdačan pozdrav.

 • *

  Vreme: 01:01h 05.01.2012 Ivana: Kako se ovde kod vas stampaju kuponi, bas je lose uradjeno....

 • *

  Vreme: 02:01h 04.01.2012 PolaCene: Dragi Srđane, veliki broj zadovoljnih mušterija koje svakodnevno koriste usluge Snack Bar & caffe-a Bravissimo govore u prilog kvalitetu njihovih usluga. Nadamo se da ćete ovom ponudom biti zadovoljniji. Srdačan pozdrav i srećna Vam Nova godina.

 • *

  Vreme: 09:01h 04.01.2012 Srdjan: Ranije sam koristio kupone u ovom snack baru i u principu je OK za neku fast-food varijantu jedino što mnoge stvari iz menija, koje bi bilo zanimljivo probati, nisu imali ukljucujuci tu i Biter Lemon !. Na kraju se izbor sveo na \"OK, a sta imate...\". Mozda je to slucajnost koja se desila bas taj dan ali...neozbiljno.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu