Pola Cene | Komentari
*
* 275 din umesti 700 din za manikir, parafinsko pakovanje i lakiranje po želji. Zimska nega ruku u salonu Be Fancy na Zelenom vencu! Negovani i lepi nokti i tokom zime! Iako prava zima još nije počela, nagle promene temperature su ostavile danak na rukama. Jako suve ruke i ispucali nokti su nešto što može da smeta tokom zimskih meseci. Mi Vam pružamo mogućnost da, po veoma povoljnoj ceni, pružite svojim rukama negu koju zaslužuju. Prepustite se veštim rukama profesionalaca salona Be fancy, koji će osvežiti Vaše ruke pravim tretmanom. Manikir, parafinsko pakovanje ruku i lakiranje noktiju će svakako učiniti da Vaše ruke zablistaju i tokom zime!
*
 • *

  Vreme: 09:01h 12.01.2012 PolaCene: Draga Olivera, kontaktiraćemo salon Be Fancy i javićemo Vam u najkraćem mogućem roku. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 04:01h 11.01.2012 Jeja: Cim sam dobila vaucer nazvala sam salon da zakazem tretman, a kad sam rekla u vezi koje ponude zovem pitali su me da li sam sigurna da je u ponudu ukljuceno i parafinsko pakovanje ruku... Da li je doslo mozda do neke zabune?

 • *

  Vreme: 01:01h 06.01.2012 PolaCene: Draga Olivera, kupon možete iskoristiti odmah po dobijanju. Srdačan pozdrav od PolaCene tima!\r\n

 • *

  Vreme: 01:01h 06.01.2012 Jeja: Kada se najranije moze iskoristiti ponuda?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu