Pola Cene | Komentari
*
* 560 din umesto 1.730 din za 2 porcije dimljene pastrmke, 2 krompir salate i 2 pite sa jabukama. Uživajte u ručku za dvoje u prelepom ambijentu restorana Sunset na Adi Ciganliji! Pastrmka za dvoje u restoranu Sunset Obala Savskog jezera moze itekako biti lepa i u zimskom periodu, a ne samo leti. I zima ima nekih čari koje nas svakako mogu opčiniti. Topao i lep ambijent restorana Sunset je u ovim januarskim danima pravo mesto da u društvo svoje voljene osobe isprobate neke nove specijalitete. Tim iskusnih kuvara ovog restorana je za Vas pripremio jednu jako lepu ponudu, koja će svakako prijati svim Vašim čulima. Pucketanje vatrice u kaminu pored Vas i pogled na prelepo Savsko jezero, je svakako ambijent u kome ćemo sigurno provesti jedno lepo popodne.
Poručite svoj kupon i sami se uverite u vrhunski kvalitet jela i usluge koju vam ovaj restoran može ponuditi.
*
  • *

    Vreme: 02:02h 19.02.2012 PolaCene: Poštovani korisnici, restoran Sunset jedan je od renomiranih restorana u našem gradu, te se svakako trudimo da njihove izvrsne specijalitete približimo vama i po što boljoj ceni vam ih ponudimo. Veliki broj zadovoljnih mušterija govori o visokom kvalitetu usluga koje nude, te mislimo da su zaista ukusi različiti po pitanju doživljaja određenih jela. \r\nDraga Ivana nadamo se da će vam se naredne ponude ovog restorana više dopasti :) Srdačan pozdrav.

  • *

    Vreme: 07:02h 17.02.2012 Veljko: Nemam zamerku na pastrmku, odlično izgleda i miriše, baš roštiljski. Ukusi su različiti...\r\nOno što je trebalo biti naglašeno je da je restoran na 2 km od ulaza na Adu, što po ovoj zimoći nije zgoreg znati.

  • *

    Vreme: 10:02h 17.02.2012 Ivana: Joj, pastrmka je bila jeziva i isto tako i mirisala..Jedino je pita bila ok. Ovo ostalo totalno neukusno.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu