Pola Cene | Komentari
*
* 750 din umesto 2700din za VIP organski zimski tretman nege lica! Gratis korekcija obrava, depilacija nausnica, masaža šaka i lakiranje noktiju po želji! VIP nega lica i ruku u salonu Bella Verona Savremeno doba svedok je sve većih napora čoveka da se vrati prirodi i zdravom zivotu, uprkos stresnom tempu i ne baš zdravim uslovima u kojima živimo.

Stoga, sve se više vodi računa o zdravom životu i zdravim navikama, zdravoj hrani i kozmetici. Tako se i u nezi kože, kose i tela u celini, princip organskih materija primenjuje sa velikim uspehom. Na taj način, telo se neguje istim materijama koje ono već koristi u ishrani i time se organizmu obezbeđuju vitamini, minerali i proteini koje telo dobija u obliku u kom ih prepoznaje, i u kom ih lakše apsorbuje.

Masaža lica je posebno važna za tretmane zatezanja lica, jer pomaže ispravljanju bora, dok istovremeno, podstiče ćelije kože lica da se same obnavljaju i pročišćavaju.

Prirodna organska kozmetika ne sadrži nikakve veštačke materije, već se pravi od svežih namirnica, poput voća i povrća nabavljenih od proverenih proizvođača.

Organski tretman lica u salonu Bella Verona pravi je izbor za svakog ko vodi računa o svom zdravlju!
*
  • *

    Vreme: 10:02h 13.02.2012 PolaCene: Draga Sandra, hvala na pohvalama i hvala što nas pratite. Trudimo se da uvek sarađujemo sa proverenim salonima koji pružaju kvalitetnu uslugu. Srdačan pozdrav. :)

  • *

    Vreme: 11:02h 10.02.2012 Sandra: Sve pohvale za salon i devojku koja radi u njemu. Bila sam na klasicnom tretmanu lica, prezadovoljna!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu