Pola Cene | Komentari
*
* 1.690 din umesto 4.300 din za oftalmološki pregled + određivanje dioptrije + plastik stakla SA DIOPTRIJOM + ram po želji  u optičarskoj radnji Pekoptik! Za Vaš bolji vid ! Internet portal Polacene.rs uvek misli na svoje članove. Ovoga puta, naša ponuda se odnosi na sve ljubitelje naočara.

Iskoristite fenomenalnu ponudu za oftalmološki pregled + određivanje dioptrije + plastik stakla + ram po želji, za svega 1690 umesto 4300 dinara u optičarskoj radnji Pekoptik.
*
 • *

  Vreme: 03:12h 10.12.2012 Zorica: Zanima me, koliko kosta kupon? Hvala unapred. . . \r\nSrdaca pozdrav!

 • *

  Vreme: 11:02h 21.02.2012 PolaCene: Draga Milana, ponuda važi za dioptrije od - 6 do + 6. Ramove koje možete izabrati u rangu do 1900 dinara (Chaumont, Charme, Art for eyes, Trend, Venturini, Bergdorff, Optolux, Benetton), a postoji mogućnost doplate za druge marke. Srdačan pozdrav :)

 • *

  Vreme: 11:02h 20.02.2012 Milana: Da li ponuda vazi za sve dioptrije?\r\nI kakvi ramovi dolaze u obzir?

 • *

  Vreme: 01:02h 20.02.2012 Petra: Skoro nikad ne komentiram po sajtovima i forumima, ali me nerviraju ljudi koji pojma nemaju o nečemu, a pišu negativne komentare. Poštovani čitaoci, plastik stakla iliti CR plastika se koristi za izradu dioptriskih stakala već dugo, jer je daleko praktičnija, lakša i bolja od običnog stakla. Na to ide HMC zaštita (protiv grebanja, zamagljivanja, refleksije od zračenja monitora itd.) Mogu da ulazim u detaljnije objašnjavanje, ali nema potrebe. P.S. radila sam u očnoj klinici koja je u svom sklopu imala i radnju u kojoj se izrađivaju dioptriska stakla i ostala oprema, tako da ne pričam napamet! Ugodan dan svima.

 • *

  Vreme: 12:02h 14.02.2012 PolaCene: Draga Snežana, plastik stakla su vrsta dioptrijskih stakala. Izvinjavamo se ako Vas je naziv istih zbunio. Srdačan pozdrav! :)

 • *

  Vreme: 12:02h 14.02.2012 PolaCene: Draga Milice, hvala Vam na komentaru i pojašnjenju. :) Dragi naši članovi, naravno da su u cenu uračunata i stakla sa dioptrijom. Ponuda za optičara bez dioptrijskih stakala ne bi imala smisla. :) Srdačan pozdrav svim našim članovima i SREĆAN VAM DAN ZALJUBLJENIH! :)))

 • *

  Vreme: 07:02h 13.02.2012 milica: ljudi,zvala sam optiku i rekli su mi da su u cenu ukljucena satkla sa dioptrijom,tako da bi mogli svi kompletno da se malo vise informisete,znaci ponavljam,telefon koji je postavljen za kontakt sam okrenula,pitala da li su stakla sa dioptrijom u okviru cene,covek rekao da jesu.

 • *

  Vreme: 01:02h 12.02.2012 PolaCene: Draga \"Losa Reklama\", povodom vašeg komentara, odgovorićemo Vam u skladu sa lepim manirima i dobrim poslovanjem čemu u prilog govori veliki broj naših zadovoljnih fanova i članova. Napomenućemo Vam nekoliko činjenica: 1) PolaCene je portal koji se bavi online prodajom i kao takav poseduje ugovor za svaku ponudu. Svaka ponuda je transparentna i podložna svakoj vrsti provere, a svaka cena koju prikažemo na sajtu stoji u Ugovoru koji su potpisale obe ugovorne strane. Ono što stoji u Ugovoru mora biti potkrepljeno faktičkim stanjem stvari, što konkretno znači da stvarna cena od 4300 dinara \"ima veze sa stvarnom cenom ponude\". 2) Ukoliko niste pročitali uslove korišćenja sajta PolaCene.rs samo fizička lica mogu biti članovi portala i kao takvi kupovati i postavljati komentare. To možete pogledati na sledećem linku: http://www.polacene.rs/stranice/uslovi/uslovi_koriscenja/. Stvarno ne želimo da razmatramo činjenicu iz kojih ste se malicioznih razloga upravo registoravli pod imenom i prezimenom \"Losa Rekama\" i postavili komentar sa gomilom faktički i pravno neosnovanih činjenica sa pozivom na javno izvinjenje. Nadamo se da je ovaj komentar poslednji koji ste postavili na našem portalu krijući se iza lažnog identiteta, kao i da ste svesni da je portal PolaCene medij koji sve komentare svojih članova prikazuje javno i da svaka vaša izgovorena (napisana) reč ima težinu. Ukoliko niste bićemo prinuđeni da kontaktiramo nadležne organe. Srdačan pozdrav i prijatan vikend!

 • *

  Vreme: 10:02h 12.02.2012 olja: Klasicno navlacenje ljudi! Prvo stavite cenu 4300 koja nema veze sa pravom cenom ponude, koja je kad se sve uzme u obzir sa onim sto nudite, smesna. Drugo, stavite oftamoloski pregled da bi ponuda bila za one ljude kojima treba odredjivanje dioptrije kako bi sta, doplatili ukoliko zele dioptrijska stakla?! Trebalo ste onda odmah da stavite da ponuda zapravo vazi samo za izbor okvira. Jer sta ako je neko uplatio i izabere ram za 1500din. i ne zeli odredjivanje dioptrije jer mu nista ne znaci u ovom slucaju. Sta mu vi nudite za ostatak para koje je dao? Losa reklama za vas u svakom slucaju. Trebali biste da se javno izvinite svima i da pokusate da resite problem ukoliko ste neka ozbiljna agencija.

 • *

  Vreme: 04:02h 11.02.2012 Snežana: Poštovani, \r\nne razumem onda svrhu ove ponude kada je nabrojano svašta što podrazumeva, samo ne ono što u suštini treba da ima ovakva ponuda, a to su dioptrijska stakla. Šta to uopšte znači plastik stakla, to je smešno! Vaša ponuda ustvari obuhvata samo određivanje dioptrije i ramove koji inače u Vašoj prodavnici (bez ikakvog popusta) koštaju 1900din. Ovo bi trebalo da je ponuda za ljude koji nose naočare sa dioptrijom, a ne da bude modni detalj!\r\nZaista, svaku ponudu treba dobro pročitati pre nego što se čovek odluči da je kupi !\r\nPozdrav

 • *

  Vreme: 01:02h 11.02.2012 PolaCene: Draga Gospava, dioptrijska stakla su takođe u ponudi. Ukoliko želite više informacija, vezano za dioptrijska stakla, najbolje je da pozovete ljubazno osoblje optičarske radnje Pekoptik i oni će Vam dati sve potrebne informacije. Njihovi telefoni su 011 2396 333 i 2546 784. Srdačan pozdrav! :)\r\n

 • *

  Vreme: 12:02h 11.02.2012 Gospava: Hm, znači, u suštini, to je samo ram.... Sa plastik staklima koja već jesu dio rama? Pa da, i pisalo je ko voli naočare.. Znači, modni detalj?\r\nDa li radite i dioptrijska stakla i koliko to košta onda (kad već određujete dioptriju)?

 • *

  Vreme: 12:02h 11.02.2012 PolaCene: Draga Barbara, ponuda obuhvata oftalmološki pregled, određivanje dioptrije, ram po želji i plastik stakla sa dioptrijom. Dakle, ponuda uključuje dioptrijska stakla raspona +6 do -6 za klasična stakla i 2/2 cilindrična stakla. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 06:02h 10.02.2012 Barbara: Koji raspon dioptrije je obuhvacen ovom ponudom, i da li u obzir dolaze cilindricna stakla? Hvala unapred... \r\n

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu