Pola Cene | Komentari
*
* 390 din umesto 990 din za tretman za odrasle ili dva tretmana za decu u SLANOJ SOBI na Poliklinici Egzakta medika! Ojačajte svoj imunitet uz 60% popusta! Haloterapijom do zdravlja Hladno vreme i veliki broj virusa i bakterija koji potajno vrebaju u vazduhu, jesu činioci koji sve više oslabljuju naš organizam.
Svakodnevna napetost i stres utiču na naš imunitet, te se mnogo teže borimo sa svim tim opasnostima.
Nedostatak svežeg voća i povrća koje moramo svakodnevno uneti u organizam, još više umanjuje našu odbrambenu sposobnost. Sve ovo čini nas podložnijim na razne mikroorganizme, izazivače mnogih bolesti.

Najsavremeniji način ojačavanja imuniteta je HALOTERAPIJA. Specijalna mikroklima koja postoji u pećinama soli, ublažava tegobe disajnih puteva, zahvaljujući vazduhu koji je čist i ne sadrži prašinu, a zadržava so i mineralne materije.

Ova terapija je delotvorna i kod olakšanja mentalnih tegoba poput prenapetosti, umora, iscrpljenosti, stresa, dok pomaže i prilikom odvikavanju od pušenja.
Pomozite sebi i obnovite svoj imunitet za samo nekoliko dana uz pomoć Haloterapije na Poliklinici Egzakta medika u Zemunu!
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu