Pola Cene | Komentari
*
* 500 din umesto 800 din za predstavu SLOBODNE ŽENE BALKANSKE u pozorištu Slavija! Komedija na pruzi Beograd-Bar Teatar će egzistirati kao heterogena celina stalno podložna raspadu radi delovanja sila njenih delova, odnosno radi njihove raznorodnosti i njihovih antagonizama, a ipak celina postojano čvrsta i harmonična na potpuno svoj način. Taj način će biti razumljiv čoveku koji će zadržati svoje sposobnosti da se čudi i začudi sačuvavši i njegov poriv da preživi.

Teatar će ostati njemu kao majčina placenta, kao druženje sa Erosom i Tanatosom. U biti Erosa i Tanatosa njihova igra, nema nikakvo značenje osim toga što jeste IGRA!!!
*
  • *

    Vreme: 11:02h 21.02.2012 PolaCene: Drage Biljana i Tamara, hvala na pohvalama. Potrudićemo se da imamo još kulturnih dešavanja u našoj ponudi. Srdačan pozdrav :)

  • *

    Vreme: 05:02h 19.02.2012 Biljana: Nadam se da ce biti jos ovakvih ili slicnih ponuda, jer zbog obaveza tog dana ne mozemo u pozoriste. Pozdravljamo ovakve ponude :)

  • *

    Vreme: 03:02h 19.02.2012 Tamara: Fenomenalna predstava.... Prosle godine sam je gledala u solo reziji, al cu svakako iskoristiti ovu priliku da je ponovo pogledam... ;))) \r\nMislim da popusti koje nudi portal PolaCene.rs su fenomenalni i treba ih iskoristiti... Mlade treba vratiti u kulturne institucije, a ne na ulice...

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu