Pola Cene | Komentari
*
* 12.200 din umesto 24.400 din za parcijalnu ili totalnu akrilatnu zubnu protezu u stomatološkoj ordinaciji Dr. Momčilo Hristić! Vratite osmeh na lice! Da li imate problem sa nedostatkom zuba?

Ako ga Vi nemate, sigurno znate nekoga kome je zubna proteza i te kako potrebna.

Zato Vam nudimo da uz totalnu (donju ili gornju) ili parcijalnu (samo nekoliko zuba) akrilatnu zubnu protezu u ordinaciji „Dr Momčila Hristića“ vratite osmeh na lice.

Najbolje rešenje da obradujete sebe ili Vaše drage bake, deke, mame, tate jeste da osvežite osmehe uz pomoć nove proteze sa kojom će svi zubi opet biti na broju.
*
  • *

    Vreme: 03:09h 26.09.2014 : Postovani!\r\nImam 40 godina.U vreme puberteta i ranije sam nosio protezu za ispravljanje zuba i lepo ispravio,ali su mi se s vremenom vadili zubi,a i trosili gornji zubi.Sad mi zubi idu jedan na drugi.Cak donji za nijansu idu napred u odnosu na gornje.Kod proteticara cu raditi zube.Gornji ce mi se malo izduziti,pa mozda postoji sansa da mi gornji zubi naprave preklop.Sve je to mozda.Zeleo bih da nosim protezu,ali nisam siguran da li sam zakasnio ili nisam.\r\nMolim Vase misljenje.\r\nUnapred se zahvaljujem!\r\nSlobodan

  • *

    Vreme: 01:02h 24.02.2012 PolaCene: Draga Nataša, potpuno ste u pravu. Hvala na komentaru i nastavite da nas pratite. Veliki pozdrav :)

  • *

    Vreme: 12:02h 23.02.2012 Natasa: Trebalo bi objasniti ljudima sta znaci parcijalna a sta je totalna.\r\nVoljna sam da pomognem, jer danas nije malo odvojiti 12 000 pa dodatnih 12000 zbog neinformisanosti\r\n.\r\n Parcijalna proteza obuhvata nekoliko zuba, kada nije moguce postaviti most (bilo zbog rasporeda nedostajucih zuba, bilo iz ekonomskih razloga pacijenta). \r\n\r\n ili \r\n\r\nTotalna je isto sto i kompletna (1 vilica je u pitanju). Ova ponuda se odnosi samo na JEDNU VILICU (gornju ili donju) \r\n

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu