Pola Cene | Komentari
*
* 570 din umesto 1300 din za tretman hladne depilacije celih nogu, prepona i ruku. Svilenkasta i nežna koža bez dlačica. Komplet depilacija: Spremite se za leto! San svake devojke je da se pojavi na naslovnoj strani Vogue časopisa sa prelepom svilenkastom kožom. Mi Vam ne nudimo duplericu već tretman depilacije u salonu Vogue dostojan lepotica modnih magazina. Ljubazno i stručno osoblje našeg salona učiniće da zablistate poput Anđeline Džoli na crvenom tepihu, a Vaš Bred Pit će definitivno ostati bez daha.
*
 • *

  Vreme: 07:06h 17.06.2011 Ana: zvala sam sinoc na broj koji ste mi dali i receno mi je da ce mi kupon stici danas. posto nije stigao, da li mogu da dodjem sutra ujutru kod vas sa uplatnicom da ga podignem ako radite i ako vam je adresa pop lukina 17??

 • *

  Vreme: 03:06h 17.06.2011 : Marice, kada je reč o qvoucheru, u jednom trenutku je došlo do zagušenja usled rada na servisu. Sada možete slobodno da plaćate putem qvoucher-a. Uplatnica Vam je uspešna, nemate razloga za brigu:) Portal pola cene se unapređuje svakog dana. Napomenuli bismo Vam da smo počeli sa radom pre deset dana i da zbog toga u pojedinim trenucima dolazi do malih nepravilnosti u radu. Ipak, i pored činjenice da radimo veoma kratko vreme, napomenuli bismo, da smo u proteklih deset dana imali zavidan broj poseta i prodali veoma veliki broj kupona. Razlog za to su najjeftinije i najkvalitetnije ponude na tržištu. U znak izvinjenja pozivamo Vas da svratite kod nas, pa da nam uz kaficu izložite sve Vaše primedbe i sugestije. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 03:06h 17.06.2011 : Marice, ako sutra uplatite kupon će Vam stići u ponedeljak, eventualno u utorak. Ako budete želeli da Vam kupon stigne ranije, možete svratiti do nas sa dokazom o uplati.

 • *

  Vreme: 02:06h 17.06.2011 Biljana : U stvari pokusavam danima da uplatim preko Q vouchera i ne uspevam, a ni uplatnica mi ne deluje kao da je uspesna, pa zbog toga nisam ni uplacivala dosada. Kada cete da popravite sajt???

 • *

  Vreme: 02:06h 17.06.2011 Biljana : Ako sutra uplatim, kada mogu da ocekujem kupon?

 • *

  Vreme: 08:06h 16.06.2011 : Poštovana Ana. Ponudu smo produžili na zahtev naših vernih članova. Da li ste uplatili uplatnicom? Ako jeste, rok za izdavanje vaučera je 3 dana od dana uplate. Takva su pravila platnog prometa u našoj zemlji. Jednostavno nije do nas, to je period koji je potreban da Vaša uplata legne na naš račun. Pošto ste uplatili juče, tehnički je nemoguće da Vam izdamo kupon pre subote. Pošto ste zakazali za subotu, nikakav problem nije da vam izdamo kupon i pre roka. Dođite kod nas sa uplatnicom i izdaćemo Vam kupon. Ukoliko niste u mogućnosti, javite nam se putem telefona 063/222-102 i napravićemo dogovor. U svakom slučaju, izaćićemo vam u susret. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 08:06h 16.06.2011 Ana: opet ste produzili ponudu?! ja sam uplatila ponudu juce i ocekujem da mi sutra stigne vaucer da bih u subotu mogla da idem na depilaciju jer sam ZAKAZALA, a tako su mi rekli da uradim i na vasoj facebook strani. problem je sto vidim da ovde pise da vauceri stizu po isteku ponude i sta ja sad da radim?!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu