Pola Cene | Komentari
*
* 550 din umesto 1600 din za noćenje u Berghaus planinskoj kući na Zlatiboru! Prolećna rekreacija na Zlatiboru Lepo prolećno vreme nas je nateralo da izađemo iz svojih soba i polako krenemo u prirodu.

Dugo smo bili uspavani dok je trajalo ono hladno zimsko vreme, te evo odlične prilike za malo rekreacije u prirodi.

Nema boljeg mesta za opuštanje i uživanje u prirodnim lepotama od Zlatibora.

Čist planinski vazduh, zlatiborska pršuta i sir, kao i predivan pogled sa vrha Čigote, su one stvari koje nas iz godine u godinu pozivaju da posetimo ovu planinu, koju sa pravom nazivaju biserom srpskog turizma.

Rezervišite svoje mesto u Berghaus planinskoj kući na vreme i uživajte u čarima ove prelepe planine.

Okupite svoje omiljeno društvo i neka krene zabava u prirodi!
*
 • *

  Vreme: 06:04h 03.04.2012 PolaCene: Poštovani Nikola, u ponudi je naznačeno da možete porućiti kupone za minimum dva noćenja, ako ste Vi zainteresovani za varijantu jednog noćenja, najbolje je da nazovete ljubazno osoblje kuće Berghaus i kod njih se raspitate o toj mogućnosti. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 01:04h 03.04.2012 Nikola: Postovani, citam napomene i pise da jedna osoba moze naruciti minimum 2 nocenja. E sad pitanje u vezi toga.. Da li ja mogu da narucim 5kupona za nas petoro i da ostanemo jednu noc? Unapred zahvalan.

 • *

  Vreme: 12:04h 02.04.2012 PolaCene: Poštovana Jovana, naznačili smo u napomenama da kapaciteti planinske kuće Berghaus uključuju dvokrevetne sobe+pomočni ležaj i trokrevetne sa mogućnošću proširenja na još dva pomoćna ležaja. Najbolje je da nazovete planinsku kuću Bergaus i raspitate se o trenutnim raspoloživim kapacitetima. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 10:04h 02.04.2012 Jovana: Postovani, nisam najbolje razumela informacije o ovoj ponudi, pa ako mozete da mi razjasnite kakvi tipovi soba ulaze u ovu ponudu? S\'tim sto bi meni trebala dvokrevetna ili soba sa bracnim krevetom.\r\nHvala

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu