Pola Cene | Komentari
*
* 19.000 din umesto 40.000 din za Vašu rođendansku žurku ili sve druge vrste proslava u klubu Stars Klub sa najlepšim pogledom u Beogradu! Neka Vaša proslava bude zapamćena uz najlepši pogled na Beograd! Organizujte Vašu proslavu u klubu Stars i obezbedite svojim gostima najlepši pogled na ceo Beograd.

Prostor kluba Stars možete koristiti u potpunosti prema Vašim potrebama i u zavisnosti od broja Vaših gostiju. Celokupni zatvoreni prostor može primiti 300-500 osoba, ali se taj isti prostor može koristiti i za manji broj. Ukoliko će na Vašoj žurci biti oko 100 osoba, celokupni prostor se može prilagoditi tom broju ljudi.

Ono što je najvažnije, zakupljeni klub je samo Vaš - bez obzira na broj gostiju, i bez obzira koji deo prostora koristite.

To isto važi i za terasu od 400m2, koju imate, takođe, na raspolaganju.

Celokupni prostor je tako koncipiran da se što bolje prilagodi Vašoj želji u smislu broja ljudi, vrste proslave, vremena korišćenja, odvojenog programa za zatvoreni deo i za terasu...

U prostoru je instalirano profesionalno ozvučenje i rasveta, tako da svi gostujući bendovi trebaju doneti samo svoje instrumente.

Iskoristite ovu odličnu ponudu portala PolaCene i kluba Stars, i rezervišite prostor za svoju proslavu!
*
  • *

    Vreme: 11:04h 17.04.2012 PolaCene: Draga Milice, zbog specifičnosti ponude, kupon možete iskoristiti do kraja godine. Srdačan pozdrav.

  • *

    Vreme: 03:04h 15.04.2012 Milica: Do kada kupon može da se iskoristi? :)

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu