Pola Cene | Komentari
*
* 2.500 din umesto 8.000 din za obuku vozača A kategorije u Auto školi Gold Signal! Naučite da vozite motor! Ako ste oduvek želeli da osetite adrenalin, uzbuđenje ili jednostavno praktičnost vožnje na motoru u neverovatnoj gradskoj saobraćajnoj gužvi, spremili smo za Vas fantastičnu ponudu!

Ako želite da osetite vetar u kosi dok jurite na svom dvotočkašu, pravo je vreme da to i doživite!

Ako vam je dosadila velika gužva po gradu i nedostatak parking mesta za svoj automobil, mi Vam nudimo odlično rešenje.

Bilo da ste muškarac ili žena, naučite kako da savladate dvotočkaše na najjednostavniji, najlakši i pre svega, bezbedan način!

Iskoristite ovu sjajnu ponudu Auto škole Gold Signal i uživajte u vožnji u dvoje!
*
 • *

  Vreme: 10:05h 04.05.2012 PolaCene: Poštovani, u našoj evidenciji se nalaze Vaše porudžbine i upravo su onakve kao što se naveli. Dešava se da mail sa uputstvom za plaćanje stigne u Spam ili Junk poštu, potražite u mail. Još jednostavniji način je da se ulogujete na naš sajt, u gornjem desnom uglu se nalazi opcija Moji kuponi i tu možete videti uputstvo za plaćanje. Srdačan pozdrav

 • *

  Vreme: 11:05h 02.05.2012 : Postovani,ja sam porucio dva kupona,i ni jedna uplatnica mi nije stigla na mail,kako i gde i na koji br.da uplati.....Pomislio sam da sam pogresio u nekom koraku,pa sam postupak opet ponovio,i opet nista ne stize,pa sam opet porucio ali sada jedan kupon,i kao i uvek odabrao opciju placanja preko priznanice u posti, i opet mi nista ne stize na mail.....sta da radim,o cemu se radi ,a ja sam jako zainteresovan da idem da polazem za A kategoriju.......a verovatno i moj prijatelj zajedno samnom....Molim vas da mi odgovorite u sto skorijem vremnu,tj.dok se ponuda nije zatvorila,kako bih mogao pravovremeno da uplatim.....hvala unapred.

 • *

  Vreme: 01:05h 02.05.2012 Vladica: Postovani,ja sam porucio dva kupona,i ni jedna uplatnica mi nije stigla na mail,kako i gde i na koji br.da uplati.....Pomislio sam da sam pogresio u nekom koraku,pa sam postupak opet ponovio,i opet nista ne stize,pa sam opet porucio ali sada jedan kupon,i kao i uvek odabrao opciju placanja preko priznanice u posti, i opet mi nista ne stize na mail.....sta da radim,o cemu se radi ,a ja sam jako zainteresovan da idem da polazem za A kategoriju.......a verovatno i moj prijatelj zajedno samnom....Molim vas da mi odgovorite u sto skorijem vremnu,tj.dok se ponuda nije zatvorila,kako bih mogao pravovremeno da uplatim.....hvala unapred.

 • *

  Vreme: 10:04h 30.04.2012 PolaCene: Dragi Igore, obuka za dobijanje dozvole A kategorije se sastoji od tri časa. Što se tiče dodatnih troškova, najbolje je da pozovete ljubazno osoblje auto škole Gold Signal putem telefona 011 266 77 88, oni će Vam pružiti najtačnije informacije. Srdačan pozdrav

 • *

  Vreme: 10:04h 30.04.2012 Igor: Poštovani, da li je usluga koja ulazi u ovu cenu (obuka i tri časa) dovoljna za (izlazak na) polaganje i koliki su još troškovi, pored ovog od 2500, da bi se došlo do dozvole za A kategoriju.\r\nUnapred zahvalan!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu