Pola Cene | Komentari
*
* 1.350 din umesto 2.700 din za jednodnevnu posetu Aqua parku i banji Jonathermal u Mađarskoj! Uživanje u Aqua parku i nezaobilazan šoping u Segedinu za pola cene! Uživanje u Aqua parku banje Jonathermal Na domak varošice Kiškunmajše, a na samo 35km od Segedina, nalazi se još neotkriveni raj na zemlji.

Do sada su gosti ove banje uglavnom dolazili iz Mađarske, Austrije, Rumunije... Ali, ubrzo će ova banja postati i stecište brojnih gostiju iz Srbije. Zašto smo toliko sigurni? Pa „samo“ zbog toga što pruža sve ono što pružaju i druge (za sada) poznatije banje, ali na mnogo većem prostoru.

Na trideset i pet hektara površine se nalazi jedanaest većih i mnoštvo manjih bazena (otvorenih i zatvorenih), aquapark, vodeni tobogani, dečiji bazeni, poseban prostor za razonodu i odmor dece, ali i lekarske i wellness usluge.

Proverite zašto je ovo mesto omiljena destinacija turista iz Mađarske, Rumunije i Austrije i uživajte u celodnevnom provodu sa svojom porodicom!

Neka ovo mesto ovog leta postane i Vaša omiljena destinacija!
*
  • *

    Vreme: 10:05h 04.05.2012 PolaCene: Draga Jelena, pokušajte ponovo da ih dobijete, možda su spojili praznike sa vikendom. Srdačan pozdrav

  • *

    Vreme: 10:05h 02.05.2012 Jelena: Da li znate radno vreme agencije? Zvala sam ih i u ponedeljak, niko se nejavlja.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu