Pola Cene | Komentari
*
* 530 din umesto 1.340 din za ekskluzivni obrok za dvoje! Cezar salata ili domaća pasta sa gamborima uz desert tart sa jabukama ili štrudlu sa makom! Pravo uživanje za sva Vaša čula Svako od nas želi da proba nešto novo, da uživa u nekim novim ukusima i gurmanskim specijalitetima naših poznatih kuvara.

U današnje vreme kada nam je trka za novcem na prvom mestu, vreme koje provodimo sa najdražima je dragoceno, pa Vam ovom lepom ponudom dajemo priliku da povedete svoju dragu osobu i uživate u izvrsnom obroku za dvoje u restoranu Villin K2.

Sjajna ponuda uključuje odabir dva jela i dva deserta po izboru.

Možete odabrati specijalitet kuće Cezar salatu ili, pak, domaću pastu sa gamborima, pripremljenu na poseban način i po posebnoj recepturi restorana Villin K2.

Od slatkiša kojim ćete zasladiti ovaj slastan obrok, možete odabrati tart sa jabukama ili štrudlu sa makom.

Povedite svoju dragu osobu i, za svega 530 din, priuštite joj pravi užitak u ovom lepom novootvorenom restoranu!
*
 • *

  Vreme: 10:05h 31.05.2012 Marina: sta se dogadjea sa mojim kuponom, uplatila sam ponudu jos pre 10 ak dana i jos uvek nisam dobila kupon?!

 • *

  Vreme: 09:05h 22.05.2012 PolaCene: Draga Ana, ako biste poveli 3 osobe, morate poručiti dva kupona. Četvrtu porciju vam mogu zapakovati ili možete podeliti imeđu vas troje. Slobodno nazovite restoran i raspitajte se o ovoj varijanti kada su tri osobe u pitanju. Pozdrav.

 • *

  Vreme: 06:05h 22.05.2012 Ana: Da li moze da se uplati ponuda za 3 osobe? Pozdrav i hvala :)

 • *

  Vreme: 10:05h 22.05.2012 Gorica: Gorica:Moja drugarica i ja smo bile prosle nedelje i odusevljene smo.Super je ambijent,usluga i porcije su odlicne.Mozete birati dve salate ili dve paste i dva dezerta,svako dobija svoju porciju.Mi smo uzele jednu salatu i jednu pastu da probamo i jedno i drugo i na kraju dezert koji je takodje veliki.Sad smo uplatile ponovo i idemo da uzivamo po isteku ponude!Pozdrav!

 • *

  Vreme: 10:05h 11.05.2012 Ivanka: Da li ponuda obuhvata 2 Cezar salate ili paste i 2 dezerta ili je u pitanju ogroman tanjir, kao i veliki dezert dovoljan za 2 osobe? Hvala!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu