Pola Cene | Komentari
*
* 190 din umesto 500 din za dvočasovno krstarenje i panoramsko razgledanje Beograda brodom Trajan! Trajan je brod kojim se razgledaju i Pariz i Rim! Beograd sa vode Povetarac koji Vam mrsi kosu, zlatni zraci sunca po površini vode i šum talasa prosto nas zovu na reku.

Krstarenje brodom Trajan je iskustvo koje morate doživeti i osetiti svim čulima.

Poznato je da voda ima veliku moć da nas opusti i ispuni pozitivnom energijom.

Makar na par sati zaboravite sve brige i obaveze, vreli asfalt i saobraćajnu gužvu i uživajte u čarima naše dve prelepe reke sa palube broda Trajan.

Brod Trajan nije klasični brod, već namenski izrađen i dizajniran za panoramska razgledanja sa reka.

Baš zato se ovakav brod Trajan i koristi za panoramsko razgledanje i evropskih metropola, kao što su Pariz i Rim.

*
  • *

    Vreme: 07:05h 13.05.2012 Ivan: Ja sam imao lose iskustvo sa njima. Fleka na prozoru (sedi se unutra tako da nista od povetarca i sl. jer je kao da gledate iz sobe), losa organizacija, tura samo na srpskom i to stura) i neljubazno osoblje (bio je roblem sto nisam dobio obecano pice pa sam \"zamensko\" platio skuplje od krstarenja) koje treba da nauci makar elementarnu ljubaznost.\r\n\r\nSve u svemu, ne preporucujem!

  • *

    Vreme: 09:05h 13.05.2012 PolaCene: Draga Marija, nije potrebno otkazivati rezervaciju, jer samim neplaćanjem iste do isteka ponude rezervacija se briše sa Vašeg naloga. Srdačan pozdrav!

  • *

    Vreme: 02:05h 12.05.2012 marija: juce sam rezervisala 3 kupona,ali bih zelela da ih otkazem.kako da to ucinim?\r\n

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu