Pola Cene | Komentari
*
* 1.290 umesto 3.500 din za test intolerancije na hranu (200 namirnica) biorezonantnom metodom! Saznajte koja Vam hrana prija a koju treba izbegavati! Test intolerancije u korist Vašeg zdravlja Da li ste razmišljali kako je moguće, da i pored neverovatnih naučnih i tehnoloških otkrića koja su nam pomogla da sletimo na mesec, dešifrujemo gen, kontrolišemo nuklearnu energiju, mi nismo u stanju da efikasno smršamo, rešimo se celulita, a da ne govorimo o problemima alergija, dijabetesa, artritisa, kancera… 

Dok je nekada lekar morao da pogađa uzrok Vaših problema, danas je moguće, zahvaljujući razvoju nauke i uz pomoć moćnih biorezonantnih skenera kojima se analizira kompletan organizam, da dobijete neophodne podatke o funkcionalnom stanju svih organa. 

Centar Life 4 You, nudi Vam mogućnost da za desetak minuta dobijete informaciju o postojanju intolerancije Vašeg organizma na određenu hranu ili supstance, za koje sumnjate da Vam ne prijaju, te uz primenu savremenih tehnoloških dostignuća to i utvrdite.

Ljudski vek se zahvaljujući nauci, novoj medicini i sve boljim uslovima života, neprestano produžava tako da smo već sada u stanju da ne samo produžimo život, nego i da poboljšamo njegov kvalitet.

Portal PolaCene i Centar Life 4 you - tu su da Vam pomognu da se uz pomoć biorezonantnog skenera i posebne analize, oslobodite svojih estetskih i zdravstvenih problema.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu