Pola Cene | Komentari
*
* 790 din umesto 2.500 din za farbanje kose profesionalnim ITALIJANSKIM farbama na biljnoj bazi MEDEVITA + feniranje po želji +  pakovanje FREE LIMIX GRATIS! Prolećni kolor kose Najveći procenat žena rodi se sa nekom od braon nijansi kose, koje ih naravno čine nezadovoljnim, te je farbanje kose jedini način kako bi svoju kosu učinile privlačnijom.

Manji je broj srećnica čija je kosa prirodno crna ili plava, ali čak i one s vremena na vreme, osveže svoju prirodnu boju , te je solucija-farbanje pravo rešenje za sve one koje su nezadovoljne svojom prirodnom bojom.

Bez obzira da li je u pitanju, crna, crvena, kestenjasta, plava - izbor je zaista veliki, ali je ipak najvažnije to što su u pitanju kvalitetne italijanske farbe uz koje će Vaša kosa zasijati pravim sjajem.

Sam proces farbanja kose, naročito kod dugokosih, ume da bude zaista naporan i oduzme toliko vremena da rizikujete da drugarice počnu da vas izbegavaju ukoliko stalno zovete iste osobe da Vas farbaju.

Olakšajte i sebi i ai svojim drugaricama, te ovaj ritual prepustite profesionalcima!

Na vama je samo da odaberete nijansu a ljubazno osoblje salona Hana će osvežiti boju Vaše kose, kvalitetnim bojama iz palete italijanskih farbi MEDEVITA.

Da bi Vaša frizura bila potpuna, uz farbanje dobijate i feniranje kose kao i GRATIS pakovanje iz linje proizvoda Free Limix!
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu