Pola Cene | Komentari
*
* 150 din za vaučer kojim ostvarujete 60% popusta pri kupovini brendiranih muških i ženskih naočara za sunce u radnji Italoptik! Brendovi Lozza, Sting, Fila, Police, Fendi, Furla, Givenchy, Gaultier, Escada, Zegna... Brendirane sučane naočare za predstojeće leto U saradnji sa renomiranom kućom Italoptik, portal Polacene Vam je obezbedio odličan popust za brendirane sunčane naočare po veoma povoljnoj ceni.

Svakom od nas je potrebna zaštita od sunca u vidu kvaitetnih sunčanih naočara.

Majsko sunce može biti varljivo ali, svakako, naočare za sunce su imperativ za leto.

U svakom slučaju, pored kvaliteta naočara koji nam obezbeđuje neophodnu zaštitu, jako je važno izabrati onaj odgovarajući oblik naočara koji će nam dobro stajati.

A kada biramo, koliko god da naočare koštaju, brendirane stvari opravdavaju svoju cenu!

Pravi izbor za Vas su brendovi Lozza, Sting, Fila, Police, Givenchy, Etro, JP Gaultier, Furla, Escada sa fantastičnih 60% popusta u radnji Italoptik!

Sigurni smo da ćete naći nešto iz ove široke ponude i odabrati nešto baš po vašem ukusu.

Budite ovog leta IN sa naočarima kuće Italoptik!
*
 • *

  Vreme: 09:05h 26.05.2012 PolaCene: Dragi Đorđe, ugovoren je promotivni popust od 60% na veliki broj naočara različitih po modelu, brendu, vrsti stakla i okvira, baš iz razloga da se što više zadovolji izbor i mogućnosti svih kupaca. U tom smislu su i različite cene svih naočara. Molimo da sve cene proverite u samoj radnji ili proverite telefonom, gde će Vam ljubazno osoblje u Italoptiku sigurno dati sve potrebne informacije. Pozdrav!

 • *

  Vreme: 09:05h 26.05.2012 PolaCene: Poštovani Mane,\r\nItaloptik je renomirana radnja koja dugo postoji (oko 20 godina) i zastupnik je više brendova naočara. U tom smislu, zasigurno je da su naočare iz Italoptika originali. O tome da li i koji modeli naočara imaju futrolu ili neku drugu prateću opremu, najbolje je da na licu mesta proverite u Italoptik radnji u Sava centru. Veliki pozdrav!

 • *

  Vreme: 05:05h 26.05.2012 Djordje: da mi*

 • *

  Vreme: 05:05h 26.05.2012 Djordje: Interesuje me ako mozete okvirno dami kazete cene ovih naocara od koliko do koliko se krecu.Hvala unapred.

 • *

  Vreme: 02:05h 25.05.2012 mane: postovani,interesuje me na osnovu cega da znamo da su originalne naocare kad pri kupovini ne dobijate nista osim naocara u obicnoj futroli bez bilo kakve deklaracije ili tome slicno!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu