Pola Cene | Komentari
*
* 5.000 din umesto 10.000 din akupunkturom uha smanjite TELESNU TEŽINU u ordinaciji "MADU"! Izgubite do 5 kg u prve dve nedelje! Mršavite zdravo i bez gladovanja Višak kilograma je mučio skoro svakog od nas u određenom životnom dobu.

Bilo da su u pitanju samo par kilograma viška ili možda par desetina kilograma, taj problem nam deluje kao najveći problem na svetu, i svaka nova metoda koja bi nam rešila problem je nešto što svakako moramo probati.

Portal PolaCene u saradnji sa renomiranom ordinacijom Madu, nudi Vam, ne tako novu, ali svakako revolucionarnu metodu u lečenju gojaznosti.

Aurikulo akupunktura je tradicionalna metoda koja svojim delovanjem na akupunkturne tačke, može rešiti mnoštvo zdravstvenih problema današnjice, poput, regulisanja telesne težine, odvikavanja od pušenja ili umanjenja stresa.

Ovo je pravi način da da se rešite viška kilograma za nekoliko nedelja.

Zar to nije nešto što smo oduvek želeli!

Poručite svoj kupon i rešite svoj estetski problem na vreme, kako bi ste leto dočekali spremni.

Poslušajte iskustvo Danice Cvetković iz Beograda.
*
  • *

    Vreme: 09:06h 03.06.2012 PolaCene: Draga Danijela, zaista nas raduje što smo Vam pomogli da smanjite svoju telesnu težinu. Dr Mandić je izuzetan profesionalac i neko ko zaista sa velikom posvešćenošću pomaže svojim pacijentima. Hvala Vam što ste sa nama podelili ovu lepu vest i nadamo se da će još mnogo ljudi koristiti njenu terapiju, kako bi se izborili sa ovim velikim zdravstvenim problemom. Srdačan pozdrav!

  • *

    Vreme: 09:06h 02.06.2012 danijela: Bila sam na akupunkturi u ovoj ordinaciji i prezadovoljna sam efektima tretmana . Izgubila sam za 2 meseca 10 kg i nastavljam i dalje da se topim . Dr. Mandic je izuzatan pozitivac , i takodje mozete da budete sigurni da ste u rukama pravog poznavaoca akupunkture .

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu