Pola Cene | Komentari
*
* 990 din umesto 3.900 din za jedan brazilski tretman fotoepilacije intimne zone! Pripremite se za leto u centru Medica Life! Pripremite se za bikini! Priuštite sebi jedan poseban tretman fotoepilacije, kojim na duže staze, dobijate nežnu i glatku kožu.

Stalne posete kozmetičaru postaju prošlost u samo par koraka.

Nikad brže i lakše do glatke kože.

Ovde smo da Vam obezbedimo trajni tretman fotoepilacije intimne zone, gde za samo par tretmana postižete onaj trajni efekat koji toliko dugo očekujete.

Posetite Centar Medica Life i uz stručnu pomoć tima lekara i kroz korišćenje vrhunskih aparata, rešite svoj estetski problem!
*
  • *

    Vreme: 12:06h 06.06.2012 Dušica: Poštovani, obzirom da u vašem kontaktu ne postoji mail na koji vam se možemo obratiti a telefonska linija je stalno zauzeta, molim da mi odgovorite šta se dešava sa mojim vaučerima obzirom da sam novac uplatila još 29.05.!!!

  • *

    Vreme: 09:05h 28.05.2012 PolaCene: Draga Ivana, nekoliko faktora utiče na dobar ishod epilacije te Vam preporučujemo da nazovete centar Medica Life i posavetujete se sa njihovim stručnim timom u vezi ovog pitanja. Pozdrav :)

  • *

    Vreme: 07:05h 28.05.2012 Ivana: koliko tretmana je potrebno, tj. koliko kupona moraju da se kupe da bi se zauvek resili tih dlacica?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu