Pola Cene | Komentari
*
* 290 din umesto 650 din za feniranje svih dužina kose U ženskom frizerskom salonu Bubamara! Feniranje svih dužina kose Dame dobro znaju da nova frizura može da bude pravi preporod.

Iako se možemo fenirati i kod kuće, uvek je bolje to prepustiti profesionalcima, njihovom iskustvu i profesionalnoj opremi.

Kad imamo odličnu frizuru i kad je kosa savršeno isfenirana, nekako hodamo kroz svet podignute glave.

Fenirana kosa je, možda, samo jedna sitnica u celokupnom izgledu, ali nam zasigurno donosi samopouzdanje, osmeh i uvek bolje raspoloženje.


*
  • *

    Vreme: 12:09h 10.09.2012 Milena: Salon ne bih preporucila. Preko 2 nedelje sam zaista svaki dan zvala i njihov fiksni i mobilni, cak sam poslala mail. Niko se nije javio ni jednom na tel. niti mi je odgovoreno na mail. Veoma neprofesionalno ponasanje!!! Na kraju mi je istekao vaucer, propala mi je uplata. Nebitno sto je to realno malo novca, radi se o principu. Ako ne cuju da zvoni fiksni telefon, od guzve, fenova... onda makar mogu da pogledaju propustene pozive na mobilnom i da se odazovu. Radovala sam se feniranju, jer na sajtu izgleda kao simpa salon... ali sam na kraju ostala kratkih rukava i veoma razocarana.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu