Pola Cene | Komentari
*
* 5.500 din umesto 12.500 din za 5 tretmana mezoterapije tela bez iglica. Tretman topljenja masnih naslaga, oblikovanja tela i uklanjanja celulita za Vaš sjajan izgled ovog leta! Vaša savršena figura posle par tretmana Mnogo je tremana kojima se borimo portiv celulita, ali ne deluju svi podjednako na naš organizam.

Tretman Lipolize ili Mezoterapije tela bez iglica, je tretman namenjen svim ženama koje imaju lokalizovane masne naslage, koje jako teško mogu ukloniti.

Skupe hirurške tretmane nismo u mogućnosti da priuštimo, kako iz straha tako i iz novčanih razloga, te smo uvek u potrazi za nekim bezbolnijim I bezbednijim tretmanom, gde su rezultati brzo vidljivi.

Zato je mezoterapija savršen način da podmladimo svoj izgled, zategnemo svoje telo i bez mukotrpnog vežbanja izgledamo savršeno!

Mezoterapija predstavlja ubacivanje bioaktivnih supstanci pod kožu za topljenje masnih naslaga i reoblikovanje tela.

Aparat koji se u salonu „The Beauty Room“ koristi je „Aesthetic dermal“, kao i kokteli za ovu terapiju,kojima se uklanja celulit i lokalizovane masne naslage (lipoliza).

Tretman se radi bez igle i potpuno je bezbedan, tako da je ovo pravi način za efikasno oblikovanje tela, razbijanje masnih naslaga, ubrzavanje metabolizma, uklanjanje celulita , zatezanje kože i povećanje tonusa.

Predlažemo da ovo leto dočekate spremne I da svoje telo oblikujete onako kako ste želele uz pomoć serije tretmana mezoterapije.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu