Pola Cene | Komentari
*
* 1.450 din umesto 3.000 din za filter protiv kamenca u veš mašini Evropski HIT proizvod od sada i kod nas! Kamenac u Vašoj veš mašini je prošlost! Filter za kamenac se sve više preporučuje na evropskom tržištu, a služi da zaštiti Vašu veš mašinu od štetnog uticaja vodenog kamenca.

Svi znamo da je voda kod nas puna kamenca, i ako ste već imali problema sa veš mašinom zbog njega, ovaj proizvod bi mogao da Vas reši muka i zauvek zaštiti Vašu veš mašinu.

Ukoliko već koristite neka postojeća sredstva za zaštitu od vodenog kamenca, sa DOSAL filterom nećete više brinuti o nabavci i doziranju, kao kod ostalih sredstava, a i osetiće te značajnu finansijsku uštedu.

Učinak će dobiti isti, a možda čak i veći, i to samo sa DOSAL filterom bez obaveze kupovanja nekih ostalih stedstava.

U čemu je tajna uspeha DOSAL filtera?

Filter za veš mašine – DOSAL (Italija) u sebi sadrži punjenje posebnih polifosfata koji efikasno štite Vašu mašinu, i to u tri jednostavne faze: neutrališe kamenac u vodi, uklanja nataloženi kamenac u veš mašini, štiti metalne delove od korozije.

Pored toga, DOSAL filter se jednostavno montira i održava!

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu portala PolaCene, i dosadašnje probleme sa kamencom u Vašoj veš mašini pošaljite bespovratno u prošlost!

Količine su ograničene, zato poručite svoj DOSAL filter odmah!
*
 • *

  Vreme: 12:07h 18.07.2012 PolaCene: Draga Mirjana, ponuda je produžena, tako da je i rok iskoristivosti produžen do 1. avgusta 2012.g. Veliki pozdrav! :))

 • *

  Vreme: 12:07h 18.07.2012 Mirjana: Kako rok iskoristivosti 15. jul, a ja danas rezervisala, a datum je 18. jul??

 • *

  Vreme: 02:06h 11.06.2012 Dušan: Moja žena koristi filter za kamenac i prestali smo da kupujemo druge proizvode. Zadovoljni smo.\r\nPreporučujem ga svima koji imaju baš tvrdu vodu.\r\n

 • *

  Vreme: 11:06h 11.06.2012 Milica: Korisnik sam ovog proizvoda vec godinu dana i vrlo sam zadovoljna. Preporucila bih svakome! Na masini vise nema tragova kamenca i velika je usteda na prasku.\r\nPozdrav!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu