Pola Cene | Komentari
*
* 750 din umesto 1.500 din za izvrstan ručak ili večeru za dve osobe po Vašem izboru u ekskluzivnom restoranu Tribeca Uživajte u dvoje u savršenim ukusima i prijatnoj atmosferi restorana Tribeca Šta ručate ovih dana?

Ako ste se uželeli pravih specijaliteta koje su spremali vrhunski kuvari, onda svratite do restorana Tribeca!

Povedite još jednu osobu sa sobom, jer sve je lepše u dvoje pa i uživanje u hrani.

Raznovrstan meni sa pažljivo i znalački pripremljenim jelima koja će zadovoljiti svačiji ukus, brižljiva usluga u jednako opuštenoj i prijatnoj atmosferi, samo u malo drugačijem, mada ništa manje udobnom ambijentu!

Portal PolaCene poziva Vas na ručak ili večeru u ovoj novoj Tribeci, a da bi Vam obrok bio još lepši, obezbedili smo Vam popust od čak 50%! Uživajte za pola cene!

Tribeca je tu za Vaše prijatne trenutke, uz opuštenu atmosferu i izvrstan izbor hrane i pića!
*
  • *

    Vreme: 05:06h 19.06.2012 Ivanka: Posto su zaposleni sajta polacene.rs zaboravili da dobar customer service podrazumeva odgovoranje na pitanja, evo informacije koju sam dobila u restoranu: kupon donosi popust od 50% na meni u iznosu od 1500 din. Dakle, moze se naruciti bilo sta sa menija u tom iznosu, a sve sto se naruci preko te sume, mora se doplatiti. Pozzz

  • *

    Vreme: 04:06h 15.06.2012 Kristina : Nije mi najjasnije: šta ulazi u tih 750 dinara? Bilo koje dve porcije sa menija, ili kupon za popust od 50% na meni košta 750 dinara, ili...? Hvala na odgovoru.

  • *

    Vreme: 03:06h 15.06.2012 Ivanka: Da li kupon vazi za 2 porcije ili 1 veliku bilo kog glavnog jela sa menija npr. biftek? Hvala unapred!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu