Pola Cene | Komentari
*
* 350 din umesto 700 din za celodnevni boravak na bazenu Tenesi, uživanje na ležaljkama + obrok Čari kosmajskog povetarca na bazenima Tenesi U prirodnom ambijentu, okružen zelenilom, podno planine Kosmaj, nalazi se motel Tenesi.

Nadaleko je čuven po svojoj dobroj kuhinji.

Za one koji vole sport – tu su tereni za tenis, mali fudbal, golf, a u letnjoj sezoni – bazeni (veliki, olimpijski i dečiji).

Fantastičan pogled na prirodu gostima pruža posebno zadovoljstvo!
*
 • *

  Vreme: 09:06h 24.06.2012 PolaCene: Draga Milice, nadamo se da će im Vaša pomoć u muzičkom izboru dobro doći i osvežiti njihovu \"playlist\"-u. Lep pozdrav :))

 • *

  Vreme: 09:06h 23.06.2012 Milica: Pa ne znam, nisam primetila da postoji neko ogranicenje u koriscenju bazena niti vidim nacin da se to kontrolise, posto nisu fizicki odvojeni niti ogradjeni, svi mogu da se krecu svuda. Za lezaljke vazi \"ако su slobodne\", mi smo otisli rano i bile su slobodne, da smo dosli kasnije pitanje je da li bi imali lezaljke i pored tih skupljih karata...Nije vise ni bitno, u svakom slucaju, ne zalim sto sam bila tamo, lepo je i osvezavajuce. A muzika, obacala sam im CD sa nesto drugacijim repertoarom sledeci put kad dodjem (jer oni nemaju nista drugo!!!). :)

 • *

  Vreme: 05:06h 22.06.2012 PolaCene: Draga Majo,\r\ndo ovih bazena se može doći autobusom sa stanice Lasta do Mladenovca, a odatle do Kosmaja. Lep pozdrav!

 • *

  Vreme: 05:06h 22.06.2012 PolaCene: Draga Milice, naravno da ne trebate ni da pomislite na neku sumnju ili našu lošu nameru...čak, naprotiv, PolaCene tim vrlo aktivno učestvuje sa klijentima u formiranju svih ponuda, u nameri da obezbedi što povoljnije uslove za naše korisnike. To se posebno odnosi na ukupnu cenu koštanja nekog proizvoda ili usluge. I u ovom slučaju, ugovorena je skuplja opcija sa korišćenjem sva 3 bazena, ležaljke i dodatno obroka. I to je cena koja je bila u redovnom cenovniku ovog objekta. Znamo da postoji i jefitnija karta, ali se ne odnosi na korišćenje svih raspoloživih bazena niti ležaljki za sve osobe. Zato i postoji ta navedena razlika u ceni. Što se tiče muzike i repertoara, na to, nažalost, ipak ne možemo da utičemo jer je to isključiva nadležnost domaćina - ako bi se mi pitali, svakako bi to bio drugačiji muzički izbor :))\r\n

 • *

  Vreme: 09:06h 22.06.2012 Milica: Kupila sam vaucere preko vas i juce posetila ovaj kompleks. Sto se samog kompleksa tice, lepo je, priroda je fantasticna, pogled prelep, bazeni su cisti, sve u svemu vredi otici. Daleko je ovo od nekog luksuza, malo je slabija usluga (nemaju dovoljno ljudi, muzika tresti kao u diskoteci i to repertoar domace nazovi muzike 90-tih), tereni su na primer u losem stanju, ali generalno je lepo i cisto... ne preporucujem vikend jer je verovatno nesnosna guzva.\r\n\r\nOno sto bih htela da napomenem je da ulaz inace 250 din., ta pleskavica oko 150 din, tako da ovde gotovo da nema govora o bilo kakvom popustu, a daleko od toga da je 50%. Smatram da nije korektno od urednika polacene.rs da ovako obmanjuju svoje korisnike. Molim vas za komentar i odakle vama ova cena od 700 din??? Treba li od sada da sumnjam u verodostojnost svake vase ponude i da ih proveravam (a nije mi prvi put da kupujem preko vas)???

 • *

  Vreme: 07:06h 17.06.2012 Maja: Kako doci do ovih lepih bazena a da nije kolima? :)

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu