Pola Cene | Komentari
*
* 690 din umesto 1.700 din za noćenje u hotelu Narcis na Vlasinskom jezeru! Uživajte u čarima divne prirode  Steknite nova znanja o zdravom životu Svakome od nas je potreban je pravi odmor, kako bi na pravi način okrepili svoj duh i telo.

Postoji mnogo načina kako bi to učinili i time sebe osvežili i revitalizovali, kako bi nam dalja svakodnevica i jurnjava za novcem i uspehom, mnogo lakše pala.

Evo pravog rešenja za Vaše opuštanje, a to je boravak na Vlasinskom jezeru.

Jezero, okruženo planinama Gramada, Vardenik i Čemernik, nalazi se na 1.213 m nadmorske visine gde prelepe, livade, šume i pašnjaci kriju bogat biljni i životinjski svet, koji će Vas potpuno očarati.

Kako bi Vaš boravak na ovoj planini bio potpun i kako bi Vam vreme bilo ispunjeno lepim i korisnim stvarima, za Vas smo pripremili i neke dopunske sadržaje.

U sklopu hoteskog kompleksa, po ugledu na velike i poznate svetske wellness centre, otvara se holistički centar Vlasinsko jezero.

Mesto gde možete naučiti mnoštvo korisnih stvari iz oblasti Sunčane joge-sungazing-a, presne ishrane , masaže ili astrologije, i jos mnoštvo tehnika koje mogu unaprediti Vaš način života.

Program ovog centra na Vlasini doprineće da napravite bar jedan mali korak ka Vašim novim, zdravim navikama, koje će dosta poboljšati Vaš kvalitet života i učiniti da godine koje su pred Vama, dočekate zdraviji i vitalniji!

Ako, pak, želite da samo uzivate na ovom prelepom jezeru, poručite svoj kupon po ceni od 690 din za noćenje i prepustite se čarima prirode!
*
  • *

    Vreme: 01:06h 20.06.2012 PolaCene: Dragi Aleksandre, puna cena noćenja u Hotelu Narcis je 1700 din, a mi smo vam obezbedili popust i cena na ponudi je 690 din. Pretpostavljamo da ste ipak nešto pogrešno protumačili. Pozdrav :)\r\n

  • *

    Vreme: 11:06h 19.06.2012 Aleksandar: Sta je bre ovo pa nocenje je kod njih 700din bez popusta \r\n\r\nSmeštaj je na samoj obali Vlasinskog jezera u hotelu Narcis - www.vlasina.info\r\n\r\nCena noćenja je 700 din po osobi. \r\n\r\nda niste pogresili?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu