Pola Cene | Komentari
*
* 1.500 din umesto 5.000 din za merenje štetnog zračenja u kući! Otkrijte geopatogene zone u Vašem stanu, smanjite posledice i sprečite pojavu bolesti! Otkrijte štetno zračenje u svom životnom prostoru Malo je poznato da štetno zračenje u kući može izazivati velike zdravstvene probleme kako odraslima, tako i deci.

Decu treba zaštititi od štetnog zračenja kako bi se njihov organizam pravilno razvijao i kako bi se predupredile neke teške bolesti, koje bi neutralisanjem štetnih elektromagnetnih zraka mogle nastati.

Ako Vas, kojim slučajem, muče neki zdravstveni problemi, kao što su nesanica, glavobolja ili neki neobjašnjivi pad imuniteta, proverite da li u Vašem stanu ima štetnog zračenja, koje vrlo moguće može biti upravo uzrok tih problema.

Veliki broj uređaja, poput TV-a, kompjutera ili, pak, mikrotalasne pećnice, su veliki zagađivači našeg životnog prostora elektromagnetnim zracima, te ih moramo postaviti na mesta gde će njihov uticaj na nas biti neznatan.

Pored ovih veštačkih zagađivača, postoje i oni prirodni izvori elektromagnetnog zračenja koji su duboko u zemlji i koji se mogu otkriti samo specijalnim instrumentima. Ovi prirodni izvori žračenja, su znatno jači od veštačkih izvora i njihovo dejstvo nekada može biti fatalno.

Bilo da je u pitanju naš radni prostor gde neretko provodimo više od 10 sati rada, tako i naš životni prostor, gde provodimo puno vremena sa svojom porodicom, potrebno je da proverimo mesta štetnog zračenja kao i njihov intezitet, kako bi se pravovremeno zaštitili.

Učinite pravu stvar za sebe i svoju porodicu i zaštitite Vaše zdravlje na pravi način!
*
 • *

  Vreme: 10:06h 24.06.2012 PolaCene: Dragi Vladimire, ova ponuda se odnosi samo na Beograd. \r\nPozdrav.

 • *

  Vreme: 04:06h 24.06.2012 Vladimir: Da li ova ponuda vazi samo za Beograd ili i druge gradove?

 • *

  Vreme: 03:06h 23.06.2012 PolaCene: Draga Violeta, pozovite Dr Vesnu Sekulić ,putem telefona koje smo naznačili u tekstu, kako biste dobili što detaljnije informacije. Pozdrav.

 • *

  Vreme: 12:06h 23.06.2012 Violeta: Da li možete da pojasnite, kakvim uređajem se vrši merenje štetnog zračenja i koliko dugo traje?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu