Pola Cene | Komentari
*
* 990 din umesto 2.200 din za VIP TRETMAN ZA PODIZANJE I PREOBLIKOVANJE ZADNJICE! 60 min tretmana = 20 sati provedenih u teretani! Preoblikovana zadnjica za samo nekoliko nedelja! Na 4 kupljena kupona dobijate 1 GRATIS! Savršena figura uz pomoć VIP miolift tretmana Jedan od ženskih problema koji je najvidljiviji tokom leta jeste opuštena, "spljoštena" ili "spuštena" zadnjica, zbog koje telo u bikiniju ne ostavlja najbolji utisak. Ukoliko niste vlasnica savršene "zadnjice a la Jenifer Lopez", ipak nemate razloga za nezadovoljstvo i nesigurnost, pomoći ćemo Vam da na plaži zablistate punim sjajem, i to bez napornih vežbi, bez hirurškog skalpela i silikona.

Reč je o NAJDELOTVORNIJOJ miolifting metodi, apsolutno bezbednoj i bezbolnoj, kojom se za samo nekoliko nedelja postižu fantastični rezultati.

Radi se isključivo aparatima čuvenih proizvođača, nemačkog Cosmomed-a, italijanskog DEKA-e i francuskog LPG-a. Performanse ovih aparata su u funkciji poboljšanja stanja svih tkiva u organizmu, sa posebnim akcentom u ubrzanom kondicioniranju mišićne mase, lokalno - gluteusa tj. "guze".

Bazirajući se na efektima NF struja koje se koriste u fizikalnoj medicini, u kombinaciji sa Triaktive laserom i vakumom, Miolift Studio danas u svetskim okvirima predstavlja najozbiljnije ime u nehirurškoj estetskoj korekciji i podmlađivanju tela i lica.

Tokom samo jednog tretmana, koji traje 60 minuta, postiže se više od 800 kontrakcija mišića, tj. kao da ste naporno vežbali više od 20 sati!

Imajte savršenu figuru i pripremite se za leto za svega 990 din!
*
  • *

    Vreme: 01:07h 13.07.2012 Marijana: Postovani, u ponudi stoji da se na cetiri kupljena kupona dobija jedan gratis. Uplatila sam cetiri kupona, ali mi taj peti nije stigao. Kako mogu da dodjem do njega?\r\nUnapred hvala,\r\nMarijana

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu