Pola Cene | Komentari
*
* 2.200 din umesto 4.400 din za ugradnju parking senzora poznatog proizvođača BEAR! Unapredite svog četvorotočkaša! Razbijeni far...preskupo!
Polupan branik...preskupo!
Novo stop svetlo...takodje preskupo!
Novi parking senzori na vašem automobilu...NEPROCENJIVO!

Ugradnja četiri senzora na branik vozila i ugradnja displeja koji očitava prepreke od 0.3 do 2.5 m, na željeno mesto u kabini vozila.

Sistem za pomoć pri parkiranju meri rastojanje Vašeg vozila do prepreke, i ukoliko je to rastojanje manje od bezbednog, sistem Vas upozorava zvučnim signalom na opasnost, olakšavajući na taj način vožnju i parkiranje i sprečava mogućnost da dođe do sudara.

Sistem za pomoć prilikom parkiranja koristi ultrazvučne senzore, planski postavljene na prednji i zadnji branik, tako da omogućavaju detektovanje prepreka bližih od 60cm sa prednje strane vozila, i prepreka koje se nalaze manje od 2m sa zadnje strane vozila.

Ovi sistemi mogu značajno umanjiti oštećenja na Vašem vozilu, štiteći ljude i životinje , i uz njih je sama vožnja i parkiranje znatno olakšano.

Cena kompleta parking servisa iznosi 40e, odličan kvalitet nemačke porizvodnje.
*
  • *

    Vreme: 12:06h 26.06.2012 PolaCene: Poštovani Tomo, najbolje bi bilo da kontaktirate servis kako bi Vam oni rekli tačno o kom modelu senzora je reč. Veliki pozdrav :))

  • *

    Vreme: 08:06h 25.06.2012 Toma: Koji je model Bear senzora u pitanju?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu