Pola Cene | Komentari
*
* 1.950 din umesto 3.900 din za nevidljive Nano tech plombe Priuštite sebi blistav osmeh Nove tehnologije su zauvek promenile medicinu, posebno stomatologiju.

Nano-tehnološke plombe su najnovije dostignuće stomatologije.

Imaju nova estetska svojstva, trajne su i vrlo pouzdane.

Ukoliko imate potrebe za novu plombu ili, jednostavno, želite da promenite neku koju ste davno stavili, onda je ovo prava ponuda za Vas.

Sa ovom najnovijom vrstom plombe, nano-plombom, pored toga što ćete obezbediti novu estetsku dimenziju Vašem zubu, produžićete dugoročno i njenu trajnost. Imate veliki izbor materijala sa višestranom submikronskom strukturom i fluorescencijom kao prirodan zub.

Iskoristite ovu povoljnu ponudu portala PolaCene, i podarite Vašem zubu najviši kvalitet!
*
  • *

    Vreme: 03:06h 26.06.2012 : Poštovana Milice, slažemo se da su nano plombe najnovija tehnologija i da, svakako, moraju biti skuplje u odnosu na standardne plombe. Klinika Brant je pionir u Srbiji po osnovu primene ove revolucionarne tehnologije u stomatologiji. Zasigurno je moguće uvek naći na tržištu i neku povoljniju ponudu, ali u uporedbi takvih ponuda morate razmatrati više elemenata koji čine jednu ponudu. To se posebno odnosi na usluge iz oblasti zaštite zdravlja, gde se zahteva poštovanje izuzetno strogih zdravstvenih propisa, pa u takvim okolnostima krajnja cena može biti prilično neuporediva. Klinika Brant je mesto na kome ćete dobiti profesionalnu uslugu na najvišem nivou i zato se uvek i odlučujemo da sa tako proverenim klijentima ugovaramo saradnju i promovišemo njihove usluge. Veliki pozdrav!

  • *

    Vreme: 09:06h 26.06.2012 Milica: Obzirom da većina savremenih kompozita ima nano tehnologiju punioca, cena je malo više nego preterana, pogotovo sa popustom!!! Toliku cenu imaju plombe ukoliko se koriste kompoziti sa keramičkim puniocima!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu