Pola Cene | Komentari
*
* 4050 din umesto 10000 din za LETNJI KURS STUDIJSKE FOTOGRAFIJE u foto studiju Digital dream! Osmeh molim Umetnost fotografisanja je oduvek bila privilegija talentovanih i onih koji mnogo ulažu u svoje obrazovanje, putuju po svetu, pohađaju prestižne fakultete i preskupe kurseve. Ovaj vizuelni izraz je oduvek budio interesovanje pravih zaljubljenika u profesionalnu fotografiju i bio vid izražavanja emocija onog koji stoji iza objektiva fotoaparata. Činjenica je da je umetnost fotografisanja nešto što se uči i uz temeljan rad i prave predavače svako od nas može postati profi fotograf. Letnji kurs studijske fotografije našeg poznatog fotografa Dragane Draganović vam pruža mogućnost da po jako povoljnoj ceni naučite tajne dobre fotografije. Neka vam prijatelji zavide na vašim perfektnim slikama sa mora, zimovanja ili dečijih rođendana. Zato, zgrabite ovu ponudu i postanite profesionalac!
*
 • *

  Vreme: 11:00h 22.07.2011 : Dragi Ljubiša, plan i program održavanja kursa postoji ali za vas je svakako najbolje da nazovete studio i dogovorite se sa njima o terminu koji vama odgovara.

 • *

  Vreme: 02:16h 21.07.2011 Ljubiša: Ako se kurs održava u skladu sa željama polaznika (kao što ste napisali), to znači da ne postoji unapred definisan plan i program rada.

 • *

  Vreme: 10:07h 13.07.2011 : Dragi Vladimire, po završetku ponude će se oformiti grupe i kurs će se održavati u skladu sa željama polaznika. Srdačan pozdrav!

 • *

  Vreme: 09:07h 13.07.2011 Vladimir: Od koliko sati se odrzava kurs radnim danima?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu