Pola Cene | Komentari
*
* 175 din umesto 700 din za PRIVREMENU TETOVAŽU Glitter ili Hanna tattoo! Budite jedinstveni sa Vašom novom tetovažom! Privremena tetovaža je hit ovog leta! Rešili ste da ovog leta probate nešto novo i oduševite svoje prijatelje. Naš predlog je privremena svetlucava ili možda kana tetovaža.

Tradicija bojenja tela kanom potekla je iz stare Indije. Tetovaža kanom predstavlja crtanje tj. nanošenje kane na kožu po datom motivu. I kod nas je crtanje kanom jako popularno. Ova tetovaža bledi u periodu od jedne do četiri nedelje, u zavisnosti od mesta na telu na kome je i koliko dugo se suši nakona samog crtanja. Što je manje izlažete sapunu, trljanju i vodi, duže će trajati.

Zabavno je, bezbolno i privremeno i za razliku od trajne tetovaže nije potrebno da se zauvek obavežete jer će se vremenom skinuti.
Za sve one koji vole malo svetlucavih motiva na svojoj koži, u ponudi je i svetlucava Glitter tetovaža, koja će potpuno osvežiti vaš letnji look!

Jako je zgodna i lepršava i za mališane, tako da će ih deca prosto obožavati.

Opustite se I probajte nešto novo ovog leta!
*
 • *

  Vreme: 01:07h 10.07.2012 PolaCene: Draga Milice, dimenzije tetovaže koju pokriva jedan kupon su približno 7x5cm. Pozdrav.

 • *

  Vreme: 12:07h 10.07.2012 milica: Zanima me dimenzija tetovaze za ovu cenu. Hvala

 • *

  Vreme: 11:07h 10.07.2012 PolaCene: Draga Ivana, nazovite salon Šiz friz i raspitajte se. Najbolje informacije će Vam oni dati. Pozdrav.

 • *

  Vreme: 11:07h 10.07.2012 Ivana: Ja bih zelela onu tetovazu kanom, onako male laste kako lete. Zanimame za to, koliko mi treba kupona?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu