Pola Cene | Komentari
*
* 1.590 din umesto 3.200 din za kompletno dubinsko čišćenje stana, garnitura, stolica, dušeka i tepiha! Čišćenje tepiha i mebla za čist izgled Vašeg stana Tepisi puni grinja i prašine, dlaka kućnih ljubimaca i ko zna čega još što zaista golim okom ne možemo videti, a svakodnevno se gomila na našim podovima, potrebno je povremeno dobro oprati i očistiti.

Stolice, dušeke, garniture i svakako tepihe, koristimo svakodnevno i njihova čistoća I svežina su od velikog značaja za naše zdravlje.

Da se ne bismo sami bavili ribanjem, postoje aparati koji mnogo brže i sigurnije čiste Vaš životni ili radni prostor, a upravo takav aparat je i poznati Kirby system.

Poručite svoj kupon na vreme i neka Vaš stan zablista!
*
  • *

    Vreme: 01:08h 05.08.2012 Maja: Zanima me sta tačno podrazumeva ograničenje od 60 kvadrata. Mislila sam ovu ponudu da iskoristim za čišćenje 4 kauča-kreveta koja imam i 6 stolica u trpezariji. Znaci ne bi čistili tepihe i tome slično. Stan ima 80 kvadrata ali da li to znači da moram da uzmem dva vaučera kad necu iskoristiti opciju čišćenja tepiha ili to spada pod jedan vaučer?

  • *

    Vreme: 10:07h 10.07.2012 : Ne radi vam sistem. Ne mogu poručiti kupon jer mi javlja da polje za email ne sme biti prazno a to polje ne postoji.

  • *

    Vreme: 09:07h 10.07.2012 : Ne kapiram koja je konačna cena usluge ako sredstva za čišćenje nisu uključena u cenu???

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu