Pola Cene | Komentari
*
* 3.900 din umesto 8.500 din VIP paket skidanja stomaka za JAČI POL! Tretman UZ liposukcije + LPG aparat + analiza telesnih struktura i predlog   ishrane + GRATIS tretman NF strujama za jačanje mišića stomaka!  MAGIC POT – za Vaš besprekoran izgled na plaži Sjajna prilika za muškarce da za dve nedelje, na potpuno bezbolan i lak način, nehirurškim metodama skinu višak sala sa stomaka i zategnu kožu i mišiće.

Uz pomoć tretmana UZ - liposukcije i tretmana LPG aparatom ili Dubokom oscilacijom, brzo i vidno se smanjuje obim stomaka.

Takođe u okviru prvog dolaska dobijate i preporuke za korekciju ishrane.

Prilikom prvog pregleda dobijate i analizu telesnih struktura i merenje procenta masnoće, vode i mišićne mase.

Dolasci su svaki drugi dan, a osobe koje ne vole same da vežbaju dobijaju i 1 gratis tretmana pasivne fiskulture NF strujama za jačanje mišića stomaka.

Da ponovimo, paket koji dobijate uključuje

- tretman ultrazvučna liposukcije
- tretman LPG apratom ili dubokom oscilacijom
- preporuka korekcije ishrane
- analiza telesnih struktura, merenje procenta masnoće, vode i mišićne mase
- GRATIS tretman pasivne fiskulture NF strujama za jačanje mišića stomaka!

Evo prave prilike da se u samo par tretmana rešite svog “pivskog stomaka”!

Zgrabite svoj kupon što pre i nabacite svoj novi izazovni Look za predstojeću sezonu!
*
 • *

  Vreme: 03:07h 11.07.2012 PolaCene: Dragi Radomire, jedna ponuda obuhvata sve usluge navedene u ponudi. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 03:07h 11.07.2012 PolaCene: Dragi Mane, jedan kupon obuhvata sve usluge koje su navedene u ponudi. Da bi se dobio željeni efekat potrebno je 3 - 4 tretmana. Najbolje bi bilo da kontaktirate ljubazno osoblje iz studija. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 09:07h 11.07.2012 Radomir: Isto kao i mog prethodnika, interesuje me da li se u okviru ovog paketa dobija par tretmana/poseta od svega navedenog ili je u pitanju samo jedna poseta u okviru koje se izvrše svi navedeni zahvati. \r\nUnapred hvala na odgovoru!

 • *

  Vreme: 08:07h 11.07.2012 mane: da li ponuda obuhvata vise tretmana ili se radi o jednom tretmanu i ako je tako koliko tretmana je potrebno za vidljive rezultate?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu