Pola Cene | Komentari
*
* 1.600 din umesto 4.000 din za Neostrata Citratni tretman protiv akni i fleka na licu ili leđima  + Gratis blic skener kože i paket preparata + Savet za kućnu negu! Uklonite nesavršenosti na svom licu Svako od nas teži da ima besprekoran i čist ten, ali ne polazi svakome za rukom da to isto i ostvari.

Raznorazne fleke i mnogobrojne akne narušavaju naše samopouzdanje, pa svakodnevno tragamo za tretmanom koji bi nam omogućio zdravu i čistu kožu.

Portal PolaCene i Kozmetološki centar Feniks 07, nude Vam mogućnost da se oslobodite ovog estetskog problema i da, uz preporuku pravilne nege, nastavite da svoj lep i svež izgled samostalno održavate.

Uz tretman koji će Vaše lice učiniti besprekornim, dobijate i paket proizvoda biranih tačno po Vašem tipu kože, koje ćete koristiti za kućnu negu.

Poručite svoj kupon na vreme i posetite ovaj centar kako bi stručan tim centra mogao da Vam pomogne oko rešavanja vašeg estetskog problema.
*
  • *

    Vreme: 04:08h 01.08.2012 PolaCene: Draga Sanja, ukoliko ste uplatili u posti, nama bi izvestaj o Vasoj uplati trebao da stigne sutra uvece, a ako ste u banci uplatili, stici ce danas. Veliki pozdrav :))

  • *

    Vreme: 04:08h 01.08.2012 Sanja: Kada stize vaucer? Danas sam uplatila. Pitam da bih znala kad da zakazem, jer u salonu idu na kolektivni odmor.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu