Pola Cene | Komentari
*
* 780 din umesto 5.000 din za tretman multipolarne kavitacije sa topljenjem masnih naslaga, zatezanjem kože i laserskim uklanjanjem celulita! Najefikasniji metod zatezanja! Oslobodite se masnih naslaga! Pokušale ste sve.

Redukovale ishranu, uvele treninge, masaže...

Zdravo živite, ali višak telesne težine i dalje ostaje!

Čini Vam se da kad ste bile mlađe, uopšte niste toliko razmišljale o svom izgledu, a telo je bilo savršeno, noge zategnute i bez najmanje naznake da će se tu formirati narandžina kora.

I sve je više i više onih koji jednostavno i pored svih napora i pokušaja ne ostvaruju rezultate ma koliko se trudili!

Napolju je pretoplo, sezona kupanja je uveliko krenula, a Vas muka hvata kad treba da obučete kratku suknju ili haljinu, a pogotovo kupaći kostim!

Za sve Vas sa ovim problemom, donosimo pravo rešenje.

Kavitacijom i elektrostimulacijom mišića možete zategnuti svoje telo, smajiti masne naslage i uspešno se otarasiti viška kilograma.

Zato Vam predlažemo da iskoristite ovu sjajnu ponudu koju Vam nudi Arena Estetik Centar i po veoma povoljnoj ceni dovedete svoje telo do savršenstva!
*
 • *

  Vreme: 11:07h 26.07.2012 : Ivana:\r\nPostovana, tratman traje 30min :)

 • *

  Vreme: 11:07h 26.07.2012 : ANA:\r\nDa se zahvalimo na Vasim pohvalama zaista nam je drago da imamo tako divne klijente i trudimo se da ih bude sto vise :)))\r\nPozdrav

 • *

  Vreme: 06:07h 26.07.2012 PolaCene: Draga Ivana, najbolje bi bilo da kontaktirate salon i raspitate se o trajanju tretmana. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 04:07h 26.07.2012 Ivana: Dali znate koliko minuta traje tretman? Hvala :)

 • *

  Vreme: 01:07h 26.07.2012 Ana: Moram da pohvalim divan kolektiv.. Stvarno ste divni i ljubazni..Svi iz vaseg salona izadju prezadovoljni rezultatima a i cene su vam fantasticne . . Sve pohvale za vas :))))))

 • *

  Vreme: 12:07h 18.07.2012 Ana: Zelela bih samo da pohvalim ovu ponudu. Ima dosta efekta i stvarno sam zadovoljna. Topla preporuka svim damama. :)Pozdrav!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu