Pola Cene | Komentari
*
* 2.300 din umesto 14.000 din za set od 10 ručnih anticelulit masaža, limfna drenaža, pakovanje morskim algama i termo bermude Efikasna borba protiv celulita uz anticelulit masaže i termo pakovanje! Celulitu nestani sa mog tela!!!

Koliko ste puta ovo očajno izgovarali dok ste se posmatrali u ogledalu?

Uzmite stvar u svoje ruke, tačnije prepustite svoje telo rukama pravih fizioterapeuta u studiju lepote „S&M“ koji će uz pomoć anticelulit masaže osloboditi Vaše telo takozvane „pomorandžine kore“.

Za malo para konačno se otarasite ove „muke“ i uživajte u pogledu koji vidite u ogledalu.

Anticelulit masaža najbolji je borac protiv celulita!

Ova masaža odstranjuje celulit, a njen cilj je da celulit izbaci izbaci iz Vašeg organizma zauvek!

Anticelulit masažom celulit nestaje već posle nekoliko tretmana.

Osim što otklanja slojeve celulita, lokalizovana masaža blagotvorno deluje i na cirkulaciju, čime se koža bolje hrani i zateže.

Zato Vam portal PolaCene preporučuje da se prepustite iskusnim rukama profesionalaca u "S&M", koji u malom prstu imaju sve neophodne anticelulit tehnike.

Možete da kupite paket od 10 anticelulit masaža + limfna drenaza, pakovanje morskim algama i termo bermude, i tako konačno oslobodite svoje cenjeno telo "pomorandžine kore".

Probajte, bićete oduševljeni rezultatima.
*
 • *

  Vreme: 10:07h 30.07.2012 PolaCene: Poštovana Mila, najbolje bi bilo da kontaktirate ljubazno osoblje iz S&M studija i raspitate se o tretmanu i svemu što Vas interesuje. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 07:07h 30.07.2012 Mila: Mozete li odgovoriti na pitanje koliko dugo traje tretman kako bismo znali da li da kupukemo kupon? I jos jedno pitanje, da li su maseri fizioterapeuti?

 • *

  Vreme: 10:07h 27.07.2012 Mila: Koliko dugo traje tretman?

 • *

  Vreme: 08:07h 26.07.2012 Lidija: U chemu je fora? :)\r\nKako moze da bude ovoliko povoljno?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu