Pola Cene | Komentari
*
* 350 din umesto 1.500 din za ojačavanje ili korekciju noktiju na rukama gelom sa trajnim frenčom ili lakiranjem u boji po Vašoj želji Savršeni nokti! Lepi i negovani nokti su najlepši ukras na ruci svake žene koja drži do sebe.

Ukoliko imate poteškoća da Vaši nokti izgledaju besprekorno i negovano, niste zadovoljni njihovim izgledom, listaju se, lako se lome , onda je današnja ponuda idealno rešenje Vašeg problema.

Portal PolaCene nudi Vam priliku da svoje nokte dovedete do savršenog izgleda po neverovatnoj ceni od samo 350 dinara!
*
 • *

  Vreme: 10:10h 15.10.2012 Ivana: Ovo je katastrofa nad katastrofama, nokti su uzas, ja sam ih sutradan sama skinula jer se pola odlepilo iako sam mislila da to nije moguce. A plus sto su bili skorz neravni, ne mogu da verujem da je moguce da se tako ofrlje uradi.

 • *

  Vreme: 06:08h 26.08.2012 svetlana: Strasno!!!!\r\nJa sam razocarana zene ovo je takva prevara, moji nokti su katastrofa uradjeni, jer rade sa jeftinim gelovima a ovamo uzimaju pare!\r\nTo je ziva sramota, devojka koja radi tamo je teska pocetnica koja od nas pravi zamorcice!!!

 • *

  Vreme: 07:08h 23.08.2012 Danijela: Bila sam pre mesec dana radila sam ojačavanje, radio mi je muškarac i prezadovoljna sam !! Nokti su mi i sad savršeni i danas a prošlo je mesec dana !!\r\nIskrene preporuke za njih nećete pogrešiti a ja ću kupiti još neki kupon :))

 • *

  Vreme: 11:07h 27.07.2012 vesna: da li mogu da iskoristim kupon 01.08. posto idem na more?

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu