Pola Cene | Komentari
*
*
*
 • *

  Vreme: 03:09h 18.09.2013 Jovana: Ja sam odusevljena kako su odradili,ne bih ga ni sama tago oprala ,sve plasticne delove,kasetu i coskove ...Ma savrseno

 • *

  Vreme: 11:09h 21.09.2012 Nadja: Dobar dan,\r\nda li ova ponuda vazi za Toyotu Corolu Verso?\r\nHvala

 • *

  Vreme: 09:09h 03.09.2012 Danijela: Kupila sam auto 10 godina star i bilo je ocigledno da nikada nije dubinski opran, momci su ga savrseno oprali, kao nov je, sve pohvale za uslugu.

 • *

  Vreme: 02:08h 28.08.2012 Predrag: Imam KIA Rio iz 2006 sa kombinacijom bez/crna unutrasnjost (u pocetku vise bez nego crna a vremenom obrnuto). Auto iznutra nije pran dakle svih 6 godina i mozete misliti kako je izgledao iznutra. Ljudi su odradili tako dobar posao da sam zapanjen izgledom automobila! Odlucio sam da i poliram auto kod njih i iskreno me ne zanima kako i cime to rade, dok je rezultat ovako dobar!!! Sve pohvale.

 • *

  Vreme: 01:08h 20.08.2012 Ana: Prezadovoljna sam kako je moj auto uradjen :) Jos mi je auto bio uzasno prljav jer sam bila na moru. Sve pohvale za ovu perionicu i ovu cenu za dubinsko.

 • *

  Vreme: 07:08h 19.08.2012 FLASH&CLEAN: Vladimire, tvoj auto (Citroen C4) je bio jako zaprljan, naročito patos i prednja sedišta. To smo i zajedno konstatovali. Zato smo nakon pranja celog enterijera, morali prednja sedišta ponovo raditi, da bi se sve fleke sklonile. Iz tog razloga, korišćena je mnogo veća količina sredstva i tečnosti za dubinsko pranje, u odnosu na uobičajene zaprljanosti i fleke, Zato je i proces sušenje vozila duže trajao. Jedini razlog (i potpuno uobičajen u ovakvim situacijama) je to što smo u najboljoj nameri hteli da dodatno ubrzamo sušenje vozila.\r\nI da bude jasnije, tvoj auto (dizel) za manje od sat vremena rada u mestu nije mogao ni 2 litra potrošiti. Takođe, i mi smo za pranje tvog vozila (sa tolikom uprljanošću i flekama) utrošili 3h duže u odnosu na druga vozila i utrošili duplo veći količinu hemije...I na kraju, prilikom preuzimanje vozila, odmah smo ti rekli i za velike fleke na prednjim sedištima, i za ponovno njihovo pranje, i za dodatno sušenje klimom zbog preuzimanja vozila u 21h kako je dogovoreno! Sve je urađeno sa tvojim znanjem i zadovoljan si bio kad si preuzeo vozilo i to isto potvrdio naknadnim telefonskim razgovorom. Pozdrav!

 • *

  Vreme: 09:08h 18.08.2012 vladimir: ko zeli da mu auto suse sa klimom i ko zeli da mu vozilo radi bezveze sat vremena i da pritom potrosi 3-5 litara benzina i da ti na kraju za sve to kazu sasvim normalno da je trebalo malo da potpomognu susenje neka slobodno ide na dubinsko pranje kod ovih likova... svaki dalji komentar je sivisan

 • *

  Vreme: 03:08h 03.08.2012 Petar: ODLICNA PONUDA, BRAVO!!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu