Pola Cene | Komentari
*
* 3.950 din umesto 17.250 din za 1 kubik za uvećanje usana ili popunjavanje bora u Poliklinici Beograd. Popunjavanje biopolimerom Silimas 350. Trajnost do 2 godine! Neka Vaše usne zovu na poljubac Vrlo često bacite pogled u ogledalo i pućite svoje usne, kako bi, bar na trenutak, imale onaj lep i puniji izgled.

Majka priroda Vam ih nije dala i svaki put prilikom fotografisanja morate da naprežete mišiće lica i usana, ne bi li dobile onaj lep i puniji izgled.

Evo rešenja za sve Vas koji želite te zavodljive, pune usne.

Portal PolaCene je u saradnji sa Poliklinikom Beograd za Vas je obezbedio tretman punjenja usana Biopolimerom Silimaks 350, i to po veoma povoljnoj ceni.

Dugogodisnje iskustvo i vrhunski tim stručnjaka će učiniti Vaše usne neodoljivim!

Ovim tretmanom dobijate taj savršeni, pun oblik usana koje ste oduvek želele.

Neka Vaše usne mame na poljubac uz pomoć ove neodoljive ponude Poliklinike Beo-Grad!
*
 • *

  Vreme: 12:12h 05.12.2013 sandra: Odlicno ))

 • *

  Vreme: 01:09h 03.09.2012 PolaCene: Draga Olivera, ono sto smo napisali u tekstu vezano za ponudu je sve od informacija koje imamo. Ono što Vam mi možemo reći vezano za ponudu je to da je poliklinika Beograd ustanova sa tradicijom i izuzetnim kvalitetom usluga koje nude. To dokazuje i veliki broj zadovoljnioh mušterija kako u zemlji tako i u inostranstvu, te smo sigurni da polimer koji koriste jeste besprekornog kvaliteta. Za sve detaljnije informacije o polimeru će te zaista morati da nazovete polikliniku i raspitate se. Srdačan pozdrav.

 • *

  Vreme: 10:09h 02.09.2012 olivera: da li se kupinom vise kupona za istu osobu mogu iskorististi i za punjenje usana i za popunjavanje bora\r\n

 • *

  Vreme: 10:09h 02.09.2012 olivera: Bila bih Vam zahvalna ako biste mi mogli dati bilo kakvu informaciju gde i na koji nacin se moze saznati nesto vise o tom novom biopolimeru ( a da nije jedina opcija Poliklinika Beograd koji i rade sa tim) buduci da bilo kojom pretragom nisam nasla niti jedan podatak o Silimas 350 pa sam u dilemi zasto ne postoji nista o tome a nesto novo je za koje niko nikada nije čuo. Unapred zahvalna i molim vas jos jednom ako biste mogli da me neupucujete na gore navedenu kliniku vec Vi da mi na neki nacin ako je moguce odgovorite.

 • *

  Vreme: 02:09h 01.09.2012 Jasmina: Koristi se neka kremica,a kubik mozes da podelis kako ti hoces.Nije bolno,vise neprijatno,proces traje desetak minuta.\r\n

 • *

  Vreme: 03:08h 31.08.2012 PolaCene: Postovana Anita, najbolje bi bilo da kontaktirate ljubazno osoblje iz Klinike Beograd, kako biste se raspitali o svemu sto Vas interesuje u vezi ove ponude. Veliki pozdrav :))

 • *

  Vreme: 02:08h 31.08.2012 anita: Zanima me da li se koristi neki lokalni anestetik pre intervencije?

 • *

  Vreme: 02:08h 31.08.2012 anita: Postovani,\r\nzanima me da li jedan kubik moze da se podeli tako sto se pola ubrizga u gornju a pola u donju usnu.\r\nHvala!

 • *

  Vreme: 08:08h 24.08.2012 Jasmina: Sve pohvale za strucnost tima poliklinike,kao i za brzinu i efikasnost.Ja sam prezadovoljna.Sutra cu ubaciti slike pre i posle.Usne deluju potpuno prirodno.Ja sam odusevljena.Svima preporucujem.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu