Pola Cene | Komentari
*
* 250 din umesto 1.200 din za Bioptron hydrolifting tretman za podmlađivanje lica Za negovanu kožu lica kakvu zaslužujete Godinama naša koža stari, ali postoji način da sebi pomognete i usporite starenje i opuštanje kože!

Uz adekvatne tretmane i negu Vaše lice će zablistati, a Vaš ten biti bolji nego ikad.

Portal PolaCene i Boyana Beauty Studio obezbedili su za Vas popust od 75% za hidrolifting tretman lica Bioptron lampom.

Hidrolifting tretman lica je savršena kombinacija za svakodnevnu negu kože lica.

Poboljšava mikrocirkulaciju čime olakšava absorbciju aktivnih sastojaka kozmetičkih proizvoda za brže vidljive i dugotrajne efekte.

Nakon prvog hidrolifting tretmana koža postaje mekana i blistava, sveža i zdrava. U veoma kratkom roku čvrstoća i elastičnost će se vidno popraviti, a koža će se revitalizovati i obnoviti.

Pružite Vašoj koži potpuni ugođaj uz profesionalni tretman lica!
*
  • *

    Vreme: 12:09h 15.09.2012 Miljana: Poštovani,\r\nupravo sam se vratila sa \"tretmana\": \"250 din umesto 1.200 din za Bioptron hydrolifting tretman za podmlađivanje lica\" u \"salonu\" ilivećšta \"Boyaba Beauty Studio\".\r\nNa Vašem sajtu je ova ponuda prezentovana uz poruku \"Pružite Vašoj koži potpuni ugođaj uz profesionalni tretman lica!\", uz fotografiju nasmešene (zadovoljne) dame na kozmetičkom ležaju.\r\nEvo, kako je taj \"profesionalni tretman lica\" izgledao:\r\n1. telefon sa sajta-nepostojeći (dobijam pravi 062..preko Vas, nakon što sam već uzalud potrošila, mnogo dragocenog vremena);\r\n2. odlazim na adresu sa sajta-nema nikoga u lokalu 84. Vi (ponovo) me upućujete na lokal 13, jer nigde nikakve oznake;\r\n3. u lokalu 13 me dočekuje očajna devojka (plače), sedi skrušeno na stolici pored ležaja bez frotira. \"Šta ste hteli?\". Odgovaram \"\"Da pružim svojoj koži potpuni ugođaj uz profesionalni tretman lica Bioptron hydrolifting tretmanom za podmlađivanje lica.\".Ona ustaje, kao da na sebi vuče sav teret ovoga sveta-bez belog mantila, bez osmeha, bez rukavica, vuče stolicu do tog ležaja, kaže mi da sednem. Uzima tufer i natapa neku tečnost na nju, prinosi mom licu. Izmičem se i kažem: \"Niste oprali ruke, šta je to što mi nanosite, niste mi uklonili kosu s lica....\"..malo sam u šoku. Odgovara mi: \" nemam traku, nemam šnalice, evo vam moja (skida sa svoje kose i daje mi je). Ruke su mi čiste.\" Maže me po licu tom vlažnom vaticom. Kaže da ne zna čime, jer ona je maserka, ovo radi vlasnica studija, koja nije tu. Nema peškir. Stavlja ispred mene-na ležaj Bioptron lampu (koju uzgred imam kući, ali manje dimenzije), uperi mi zrak prema licu. Tako 3 puta, uz mazanje tuferom sadržaja druge bočice. Na pitanje šta je to drugo i treće, naravno ne zna,\r\nOsećam se posle tog \"profesionalnog tretmana lica\", kao ošišana ovca. \r\nDa, zadovoljila sam radoznalost i saznala šta se može dobiti za 250 dinara u kozmetičkom salonu; čak i svoj optimizam-kupila sam 2 kupona. Izašla sam sa osećanjem poniženosti i prevarenosti. Naravno, vratiti se neću. Nikada! Poklanjam \"studiu\" 2. kupon, što sam neukoj radnici i rekla. Od Balkanske, do stana, u Dimitrija Tucovića, pozvala sam sve drugarice, kojima sam preporučila ovu prevaru, izvinila im se, ponudila refundaciju bačenih para i ispričala im ovu svoju bruku u svojoj 54.godini. Trenutno sam vrlo zabrinuta da ne dobijem posledični osip ili alergiju, od moguće bajatih preparata ili nesterilnih ruku maserke, raspoređene na poslovima kozmetičarke.

  • *

    Vreme: 06:08h 23.08.2012 Eldina: Htela sam da zakazem, niko se na javlja na dati broj telefona!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu