Pola Cene | Komentari
*
* 2.800 din umesto 8.000 din za brazilsko ispravljanje kose u salonu lepote Selena Estetik Brazilsko ispravljanje kose za Vas! Našu kosu čini 90% keratina, dok je 10% njena prirodna vlažnost. Keratin
je kompleks proteina, zaslužan za čvrstoću i otpornost kose, dok je vlaga zaslužna za njenu elastičnost.

Nažalost, brojni su faktori (sunce, smog, feniranje, farbanje, mini val, pegle, figara...) koji utiču na smanjenje nivoa keratina i vlage u kosi, što je ustvari i glavni razlog slabljenja i oštećenja kose.

Brazilsko feniranje kose najbrži je i najefikasniji način da taj gubitak keratina nadoknadite i oštećenoj i ispucaloj kosi vratite sjaj i čvrstoću, a prirodno kovrdžavu ili talasastu kosu lako ispravite.

Salon Lepote “Selena Estetik” radi sa jednim od najboljih I najskupljih preparata koji se mogu kupiti kod nas a to je originalni brazilski keratin Cod Max, čiji je program namenjen prvenstveno za oporavak Vaše kose a koji je i svetski priznati top proizvođač.

Dekada naprednih naučnih istraživanja,internacionalnih testiranja i veoma stroga kontrola kvaliteta su rezultovali proizvodom koji je istinski jak, superioran i postojan.
*

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu