Pola Cene | Komentari
*
* 1.099 din umesto 2.220 din za jednodnevni izlet i obilazak Manastira Lelić, Brankovine, Manastira Ćelije kanjona reke Gradac i ručak u restoranu Tadića mlin! Tragovima srpskih velikana... Ono čime bi naša zemlja svakako trebalo da se ponosi jeste veliki broj manastira, zadužbina srpskih velikana, crkava i svakako, predivnom prirodom, koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Portal PolaCene je u saradnji sa agencijom Adventure tours, organizovala jedan izvanredan obilazak drevnih srpskih manastira, zadužbina srpskih vladara, mesta koja bi svako od nas trebalo da poseti.

Letnji odmori se privode kraju i pravo je vreme je da razmisljamo o izletima i kvalitetnom vremenu koje ćemo provesti u društvu svojih prijatelja i to u upravo na ovom putu srpskih velikana.

Pozovite svoje najbliže i rezervišite svoje mesto na vreme, jer se ovako lepa prilika, za druženjem i upoznavanjem naše istorije, zaista ne propušta!
*
  • *

    Vreme: 10:08h 29.08.2012 Sladjana: Fenomenalna ponuda, za svu pohvalu! Ja sam imala priliku preko planinarskog drustva da obidjem kanjon i manastire i nemam reci kojima bih mogla opisati tu lepotu!

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu