Pola Cene | Komentari
*
* 240 umesto 500 din za DVE porcije banana split palačinki Banana split i palačinke! Jedna od najpoznatijih poslastica svih generacija širom sveta, sigurno su palačinke.

Volimo ih i jedemo u najrazličitijim kombinacijama, ali kakve god da ste jeli i koje god da su Vam omiljene, sigurni smo da palačinke za koje smo Vam je danas obezbedili popust neće ostaviti ravnodušnim.

Idealna kombinacija - banana split i palačinke! Dva neodoljivo ukusna dezerta spojena u jedan.

Prepustite se ukusu bogato nadevenih, sočnih i raskošnih banana split palacinki posluženih sa šlagom, sladoledom, topingom i bananom.

Povedite sa sobom dragu osobu i uživajte u najboljim ukusima u prijatnom ambijentu Kafe -kluba Far !
*
  • *

    Vreme: 06:09h 22.09.2012 Đurđa: Kupila sam 2 kupona, jedan od njih iskoristila u petak. Dobila sam nagužvanu palačinku na tanjiru sa naseckanom bananom, jednom kuglom sladoleda i po dve kašike nekog jadnog šlaga. Sve to posuto ukrasnim mrvicama x 2. Da li su to banana split palačinke? Želim povraćaj novca za drugi kupon, ponuda nije ispoštovana.

  • *

    Vreme: 07:09h 17.09.2012 PolaCene: Draga Tijana, obzirom da je vikend iza nas, izveštaj o Vašoj uplati će nam stići večeras kada će Vam i biti odobren kupon. Veliki pozdrav :)))\r\n

  • *

    Vreme: 04:09h 17.09.2012 Tijana: Uplatila sam novac u subotu, a jos uvek mi nije stigao kupon. Da li je to normalno? Ranije sam odmah sutradan dobijala kupon.

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu