Pola Cene | Komentari
*
* 1.190 din umesto 3.300 din za tretman akupunkturnog lečenja bronhijalne astme u ordinaciji Dr. Sekulić!  TRIDESETOGODIŠNJE ISKUSTVO I USPEŠNOST IZLEČENJA U 95% SLUČAJEVA! Lečenje astme akupunkturom U vreme kada su alergije toliko učestale a astma posala jedan od najrasprostranjenijih respiratornih bolesti svaremenog društva, lečenje ove bolesti metodama ,koje ne uključuju lekove, je nešto što svakako preporučujemo svakom sa ovim problemom.

Bronhijalna astma je hronična,imunološka bolest donjih disajnih puteva, koji su osetljivi na veliki broj raznih agenasa. Ti agensi dovode do opstrukcije disajnih puteva izazivajući akutni astmaticni napad.

Astma se često prvi put javlja u detinjstvu,češće kod dečaka nego kod devojčica.
Alergijski uzročnici su upravo ti koji izazivaju pojavu alegija, a to su kućna prašina, grinje, perje, životinjska dlaka, buđ,poleni. . .

Bolest se manifestuje otežanim disanjem, zviždanjem u grudima i kašljem koji je udružen sa obstrukcijom donjih disajnih puteva. Gušenje se javlja u vidu napada izmedju kojih su faze remisije.

"U tridesetogodišnjem bavljenju ovim načinom lečenja, imali smo i izlečili pacjente od tri godine starosti do onih u poznim godinama. Stopa uspešnosti izlečenja je preko 95 procenata"!

Potrebno je uraditi 10 tretmana da bi se postigao efekat u lečenju!
*
  • *

    Vreme: 01:09h 15.09.2012 Aleksandar: Zadovoljstvo je moje jer sam u potpunosti siguran u delotvornost akupunkture, a pogotovo u lekarsku ordinaciju \"Porodični doktori Sekulić\". Veliki pozdrav, Alexandar Begović! :-)

  • *

    Vreme: 05:09h 09.09.2012 PolaCene: Dragi Aleksandre, hvala što ste vaše iskustvo sa ovom porodičnom ordinacijom podelili sa nama. Drago nam je što ste uz njihovu pomoć rešili svoj zdravstveni problem i što će vaše pozitivno iskustvo uticate na mnoge druge da učine ovaj važan korak i svoje poverenje pruže upravo ovom vidu lečenja, kako bi na što lakši i bezbedniji način rešili svoje probleme. Nadamo se da će mnogi poči vašim stopama i uveriti se u delotvornost akupunkture. Veliki pozdrav!

  • *

    Vreme: 04:09h 08.09.2012 : Videvsi akciju lekarske ordinacije \"Porodični doktori Sekulić\" na polacene.rs, setio sam se oduševljenja koje se u meni rodilo i zadržalo do danas nakon ulaska u proces izlečenja hronične bolesti za koju su pritom svi moji dotadašnji lekari specijalisti tvrdili da je neizlečiva.\r\nAsthma bronchiale je reakcija organizma na određene alergene i sada sa potpunom ubeđenošću tvrdim da je izlečiva.\r\nTragajući za lekarima koji imaju istovetan stav o ovoj i drugim \"neizlečivim\" bolestima jednom prilikom sam bio upućen na \"Porodične doktore Sekulić\" koji su me pregledali na jedan, za mene, nesvakidašnji način.\r\nPristup dr Vesne i dr Jovana Sekulića razlikuje se od drugih lekara u osvrtanju na definitivno rešenje zdravstvenog problema, a ne na olakšavanje življenja života sa zdravstvenim problemom. Ovakav pristup me je iznenadio u najpozitivnijem mogućem smislu što je uzrokovalo momentalnim početkom terapije koja je počela da deluje već nakon četvrtog tretmana.\r\nVisok stepen alergije na grinje je upriličio ozbiljniji oblik astme, ali su se doktori Sekulić uspešno izborili protiv intolerantnosti mog organizma na ove alergene.\r\nOd 2009-te godine ja sam izuzetno aktivni rekreativac u fitnesu i to bez ikakvih lekova!\r\nFitnes je najrasprostranjeniji rekreativni sport koji pored rada na izgradnji tela u dobrom delu podrazumeva i kardio trening.\r\nPre tretmana akupunkturom i ostalim tehnikama \"Porodičnih doktora\" za mene je bilo nemoguće, šta više nezamislivo, da bez medikamenata u vidu razarajućih kortikosteroida i ostalih antiasmatika otpočnem bilo kakvu vrstu rekreacije.\r\nU ovoj ordinaciji se spoznaje različitost doktorske misije u odnosu na druge doktore.\r\nZa sve Vas koji imate probleme sa disajnim putevima imam da poručim:\r\n\"Ako želite da se izlečite i da napokon prodišete, \"Porodični doktori Sekulić\" su za sada (po mom mišljenju i iskustvu) jedini i pravi izbor!\"\r\nPozdrav svima,\r\nAlexandar Begović

Morate biti ulogovani da biste napisali komentar

Nazad na ponudu